B368 informeaza: Ghid de calatorie pentru sarbatorile pascale in cele mai frecventate destinatii turistice europene
Ministerul Afacerilor Externe a anuntat vineri ca pune la dispozitia cetatenilor romani GHIDUL DE CALATORIE PENTRU SARBATORILE PASCALE 2018. Acolo veti gasi recomandari utile in cazul calatoriilor in afara frontierelor Romaniei, precum si un set de informatii de interes pentru cele mai frecventate destinatii turistice din aceasta perioada, respectiv Austria, Bulgaria, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Israel, Marea Britanie, Portugalia si Spania.
- Cetatenii romani pot evita eventuale situatii neplacute ce pot aparea pe perioada vacantei sau a concediului lor in strainatate consultand GHIDUL DE CALATORIE PENTRU SARBATORILE PASCALE 2018, postat pe pagina web a MAE, la rubrica Sfaturi de calatorie, sectiunea Ghiduri de calatorie (http://www.mae.ro/node/1552), precum si pe pagina de Facebook a Departamentului Consular din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, informeaza MAE intr-un comunicat de presa.
MAE reaminteste totodata ca cetatenii romani care calatoresc in strainatate au la dispozitie aplicatia CALATORESTE IN SIGURANTA, care poate fi descarcata de pe website-ul MAE (www.mae.ro/app_cs ) pe orice telefon mobil de tip smartphone cu sistem de operare Android sau IOS. Aplicatia ofera informatii, sfaturi de calatorie si posibilitatea de alertare in cazul in care apar situatii speciale in tara in care acestia se afla. Dupa descarcarea aplicatiei se recomanda efectuarea unei actualizari.

Sursa: b365.ro