BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile va veti gandi mult la viitorul dumneavoastra ca sa hotarati in ce directie mergeti si ce lasati in urma. Daca aveti nevoie de un ajutor financiar sau de cineva specializat pentru a putea porni un nou proiect, cereti. Veti obtine fondurile si sfaturile necesare.

TAUR 21.04-21.05: Relatiile cu prietenii si cu partenerii apropiati vor continua sa ajunga la un nivel mai mult decat multumitor. Indiferent ce faceti, nu veti scapa de influenta familiei, mai ales ca va confruntati cu autoritatea unuia dintre parinti.

GEMENI 22.05-21.06: Ceva din modelul zilnic si din rutina zilnica se va schimba. Veti dori sa explorati ceva nou si veti avea oportunitatea sa invatati multe. Este important sa va organizati si sa aveti mai multa grija de dumneavoastra.

RAC 22.06-21.07: Treceti printr-o criza financiara care nu este atat de grava pe cat credeti dumnea-voastra. Este posibil sa reevaluati o proprietate, o mostenire, castigurile sau alt bun important pe care il detineti. Asta va va ajuta sa va programati mai bine cheltuielile.

LEU 22.07-22.08: Va reorganizati parteneriatul de afaceri sau relatia cu persoana iubi-ta. Casa si familia dumneavoastra sunt ocrotite de schimbari majore, iar acest lucru va ofera baza de care aveti nevoie pentru a explora noi abordari ale acestor relatii. Si finantele arata bine pentru perioada imediat urmatoare.

FECIOARA 23.08-22.09: In perioada aceasta va puteti ocupa mai atent de activitatile cotidiene, mai ales ca aveti nevoie de organizarea stricta a locuintei. Se poate sa revizuiti si prieteniile apropiate sau partenerii de afaceri. Nu va faceti griji! O schimbare poate aduce mult bine.

BALANTA 23.09-22.10: In aceste zile aveti capacitatea de a va mari castigurile. Tineti cont ca banii nu sunt radacina tuturor relelor, ci lacomia este cea vinovata. In weekend, reganditi relatia cu un prieten, mai ales cu o femeie din zodia Capricorn. Fiti atenti si diplomati!

SCORPION 23.10-21.11: Va ganditi mult la unul dintre parinti, la o schimbare in familie ori a domiciliului. S-ar putea chiar sa va simtiti prinsi intre doua idealuri sau doua moduri de a fi. Doar Venus este cea care va aduce mai multa distractie si va va inveseli sufletul.

SAGETATOR 22.11-21.12: Stiti ca sunteti cautatorii zodiacului! Si asta nu inseamna ca veti cauta doar aventuri si distractie, ci si raspunsuri la marile intrebari care va framanta. Tineti cont ca, indiferent de directia pe care o alegeti, veti avea destula energie pentru ca Marte este cel care va calauzeste pasii. Succes!

CAPRICORN 22.12-19.01: Nu sunteti prea obisnuiti cu banii, dar va place siguranta pe care acestia v-o confera. De fapt, in perioada urmatoare va veti gandi la cat de multi bani aveti pe stoc. Nu fiti materialisti. Aveti grija ca noi, oamenii, pretuim ceva abia cand acel lucru dispare!

VARSATOR 20.01-18.02: Veti fi mai curajosi si mai indrazneti la idei, mai ales ca Jupiter se afla in varful diagramei dumneavoastra. Succesul va face increzatori si dispusi sa va asumati riscurile. Mare atentie insa la relatiile familiale! Pentru dumneavoastra casatoria trebuie sa fie doar un cuvant, nu o propozitie.

PESTI 19.02-20.03: Aveti impresia ca s-au schimbat prea multe lucruri in jur, dar, de fapt, ar fi bine sa constientizati ca mai degraba schimbarea a avut loc in dumneavoastra. Nu dramatizati! Ce va urma va fi calea spre o crestere si o intelegere mai profunda a lucrurilor.