Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita sa participati la conferinta Eticheta Regala, care va avea loc sambata, 3 martie 2018, de la ora 18:00, si va fi sustinuta de catre Dr. Sandra Gatejeanu Gheorghe, Director de Protocol al Casei Majestatii Sale Custodelui Coroanei.
De-a lungul timpului, regalitatea a fost asociata cu eleganta desavarsita, prestigiu, fast, demnitate si tinuta impecabila, iar toate acestea pot fi transpuse intr-un singur cuvaant: eticheta.
Sambata seara, Dr. Sandra Gatejeanu Gheorghe, autoarea volumului Eticheta Regala, ne va dezvalui, cu eleganta si rabdare, amanunte din bogata sa experiența ca Director de Protocol al Casei Majestatii Sale Custodelui Coroanei. Alaturi de domnia sa, vom descoperi Insemnele regale, Regulile de eticheta in prezenta membrilor Familiei Regale, Tinutele adecvate pentru vizitele la Familia Regala, Receptiile tematice, Ceremoniile de decorare” si Dineuri si dejunuri oficiale. Tot acum vom afla cum se organizeaza in Familia Regala sarbatorile de Paste si de Craciun.