www.elle.ro informeaza: Pierce Brosnan a impartasit care este perspectiva sa de viata dupa ce sotia si fiica lui au fost rapuse de cancer ovarian.
Pierce Brosnan dezvaluie cum este viata lui dupa moartea sotiei si a fiicei sale
Prima sotie a lui Pierce Brosnan, Cassandra, a murit in anul 1991 de cancer ovarian. 22 de ani mai tarziu, aceasta boala a provocat decesul fiicei lui, Charlotte. Astfel, actorul a avut de invins aceste greutati, iar acum el s-a deschis publicului
Actorul, in varsta de 63 de ani, recunoaste ca aceste tragedii personale l-au schimbat intr-o persoana usor negativa. Nu pot sa vad jumatatea plina a paharului. Cainele negru al melancoliei se afla cu mine, din cand in cand, declara Brosnan.
Din prima casatorie, Pierce a devenit tatal celor doi fii ai Cassandrei, Charlotte si Christopher, pe care i-a adoptat in momentul casatoriei cu ea, insa cei doi au si un fiu impreuna, Sean, in varsta de 33 de ani. Sean Brosnan a calcat pe urmele tatalui sau, devenind actor.
In prezent, Pierce este casatorit cu Keely Shaye Smith, cu care are doi copii â€" Dylan, cu varsta de 20 de ani, si Paris, in varsta de doar 16 ani.
Actorul a avut o viata plina de intamplari si a fost supus multor greutati. Copilaria sa nu a fost una normala, deoarece tatal sau a parasit familia lor la scurt timp dupa ce Pierce a fost nascut. Totodata, mama sa a fost nevoita sa se mute in Londra pentru a-si gasi un loc de munca.