BERBEC 21.03-20.04: Veti fi alaturi de prieteni si parca toata lumea va dori sa fie in preajma dumneavoastra. Intre timp, ceva se iveste si apar la orizont cateva dispute legate de o proprietate comuna, o mostenire sau o asigurare. Acestea se vor solutiona in favoarea dumneavoastra. Aveti rabdare!

TAUR 21.04-21.05: Este singura data din an cand Soarele se afla in partea de sus a graficului dumneavoastra pentru patru saptamani. Acest lucru inseamna ca va fi pentru dumneavoastra ca un reflector si va va flata cu atata stralucire. Nu trebuie sa faceti nimic desebit.

GEMENI 22.05-21.06: Sunteti cuprinsi de o dorinta de aventura si simtiti nevoia de ceva proaspat, nou si diferit de ce ati avut pana acum. Vreti sa calatoriti si va stimuleaza locurile noi si aventurile exotice. Pentru unii nativi va incepe chiar o noua poveste de dragoste cu cineva care este diferit”. Succes!

RAC 22.06-21.07: Soarele se muta in una dintre casele dumneavoastra de bani. Accentul se pune insa mai mult pe bogatia altora, ceea ce poate sa insemne bogatia partenerului, o mostenire sau bani primiti de la stat. Venus isi face simtita prezenta si este foarte favorabil. Poate atrage bani sau cadouri in favorea dumneavoastra.

LEU 22.07-22.08: O data pe an Soarele sta vizavi de semnul dumneavostra timp de patru saptamani si se pare ca acest moment a sosit. Este posibil sa va simtiti obositi si veti avea nevoie de mai mult somn. Odihniti-va cat simtiti nevoia.

FECIOARA 23.08-22.09: Va doriti sa fiti cat mai eficienti, productivi si, in acelasi timp, mult mai energici, sanatosi, cu un mare simt al umorului, abilitate atat de necesara pentru dumneavoastra. Relatiile vor fi mult mai amiabile si tot Venus este cea care garateaza asta.

BALANTA 23.09-22.10: Urmeaza o perioada minunata si o vreme prielnica pentru o vacanta. Este momentul sa straluciti si sa participati la cateva evenimente la care veti fi invitati. Pot fi petreceri, expozitii de arta, activitati distractive cu copiii sau chiar evenimente sportive.

SCORPION 23.10-21.11: In aceasta saptamana accentul se pune pe casa, familie si viata privata. Va implicati in dis-cutii de familie, impreuna cu un parinte. Orice este legat de afaceri de familie va fi prosper si va va creste profitul. Puteti cumpara ceva pentru casa sau pentru membrii familiei.

SAGETATOR 22.11-21.12: Soarele se pare ca va accelera ritmul zilnic si va va crea un program destul de incarcat. Veti dori sa invatati cat mai mult posibil, motiv pentru care este momentul sa incepeti un curs sau sa interactionati cu oamenii. Viata va fi fericita pentru ca veti observa cat de multa dragoste exista in jurul dumneavoastra.

CAPRICORN 22.12-19.01: Venus si Soarele se afla in una dintre casele dumneavoastra de bani, ceea ce inseamna ca va veti concentra pe castiguri, bani si posesiuni pe care le detineti. Veti cumpara lucruri frumoase pentru cei dragi si va veti bucura de compania acestora mai mult ca de obicei.

VARSATOR 20.01-18.02: Este momentul prielnic pentru a va incarca bateriile. Soarele intra in semnul dumneavoastra si ramane aici aproape 4 saptamani. Va veti bucura si de o popularitate sporita si va veti trai viata ca un cutit fierbinte care taie untul. Este o perioada ideala si pentru reinnoirea garderobei sau schimbarea lookului.

PESTI 19.02-20.03: Pentru ca vi se apropie curand ziua de nastere, inseamna ca anul dumneavoasta personal se apropie de sfarsit. Veti intra intr-un con de umbra si veti dori sa va retrageti ca sa faceti bilantul dar si noi planuri legate de viitor.