kfetele.ro informeaza: Cum ne influenteaza Super Luna Albastra de pe 31 ianuarie, in functie de zodie
O astfel de luna imbina 3 fenomene: super luna, luna albastra si luna sangerie. Super luna face sa para luna mai stralucitoare si mai mare, luna albastra e pentru ca e luna plina pentru a doua oara in ianuarie si sangerie pentru ca pare a fi rosie in acel moment si e asociata cu o eclipsa lunara.

Berbec

Vei gasi sentimentul de echilibru prin energiile acestei luni pline. Vei putea realiza lucruri pe care in mod normal ai putea sa le realizezi intr-o perioada lunga de timp. Acum trebuie sa te concentrezi pe a-i ajuta pe ceilalti. in timp ce acest lucru poate parea ca un teritoriu strain pentru tine, este ceva de care te vei bucura cu adevarat.

Taur

Energiile acestei luni te vor face sa te simti destul de confuza. Tot ce trebuie sa faci este sa lasi lucrurile sa vina de la sine. Nu forta nimic. Obiectivele tale vor fi atinse in curand si aceasta experienta iti va aduce ceva uimitor.

Gemeni

Acesta este un moment destul de contradictoriu pentru tine. Trebuie sa fii pregatita pentru orice. Vei fi tradata de cineva apropiat intr-un mod pe care nu ti l-ai imaginat niciodata. Chiar daca nu iti dai seama pe moment, trebuie sa fii atenta la lucrurile pe care le impartasesti cu altii. Sa fii prea deschisa e un lucru rau!

Rac

Aceasta luna va fi un pic prea nebuna pentru tine, insa in sensul bun al cuvantului. Vei castiga ceva ce nu ti-ai dat seama ca iti doreai de fapt.

Leu

Vei iesi din lumina reflectoarelor pentru putin timp, dar acest lucru te va ajuta sa iti dai seama cine esti cu adevarat. Nu lasa acest lucru sa te traga in jos, pastreaza-ti capul sus si bucura-te de lucrurile mici.

Fecioara

Vei avea parte de momente teribile pentru ca vei trai ceva destul de dureros si va trebui sa iti dai seama cum e sa treci prin toate de una singura. Nu investii prea mult in relatii acum, ceva ar putea sa mearga prost!

Balanta

Vei simti ca nu iti gasesti locul si vei capata frustrari pentru o lunga perioada de timp. Nu lasa ca aceste senzatii sa te consume. Poti schimba lucrurile daca faci eforturi in acst sens. Doar pentru ca ai intrat intr-o rutina, nu inseamna cu nu poti iesi din ea.

Scorpion

Vei avea parte de multa suferinta si durere in urmatoarele saptamani. Vei fi devastata, dar trebuie sa iti amintesti ca exista intotdeauna o luminita la capatul tunelului. Fii ancorata in prezent si traieste clipa!

Sagetator

Trebuie sa te concentrezi si sa te aduni daca vrei ca lucrurile sa functioneze pentru tine. Nu poti trai ca pana acum. Lupta pentru obiectivele tale, sa stai in asteptare nu iti poate aduce nimic bine.
Capricorn

Vei obtine o promovare. Lucrurile se misca pentru tine in directia buna. Trebuie sa lasi sentimentele deoparte si sa nu le lasi sa iti influenteze actiunile.

Varsator

Te vei simti mai libera decat oricand si pe buna dreptate. Ceva care te-a tras inapoi va disparea din viata ta. Vei simti ca o greutate imensa ti se va lua de pe umeri.

Pesti

Vei trece prin ceva intens. Nu lasa acest fenoment sa te deranjeze prea mult. Incearca sa nu iei decizii importante si totul ar trebui sa fie bine.

sursa: eva.ro