news.ro informeaza: Alerta in Capitala! Doi copii au fost agresati sexual intr-un LIFT din Drumul Taberei. Cum arata pedofilul VIDEO
Doi copii de 5 si 9 ani au fost agresati sexual, vineri, intr-un lift din Capitala, iar politistii incearca sa-l gaseasca pe agresor, cazul fiind coordonat de procurorii archetului de pe langa Judecatria Sectorului 6. Incidentul s-a produs intr-un imobil din cartierul Drumul Taberei. Cei doi copii, de 5 si 9 ani, au fost urmati in lift de un barbat necunoscut care i-a agresat sexual. Odata scapati din lift, copiii au povestit familiei ce s-a inttmplat, iar parintii au depus o reclamatie la Politie.
- In cauza au fost declansate cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de agresiune sexuala. Sectia 22 Politie, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 6, efectueaza investigatii in vederea depistarii si tragerii la raspundere penala a persoanei care a agresat minorii, au trasmis reprezentantii Politiei Capitalei, conform news.ro.
Parintii au publicat pe Facebook un filmulet cu inregistrarile camerei video din lift si invita cetatenii sa il gaseasca pe pedofil.