MEDIAFAX informeaza: Temperaturi cu mult peste cele obisnuite in aceasta perioada din an / Prognoza meteo pentru marti si miercuri
Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori cu mult peste cele obisnuite in aceasta perioada din an in cea mai mare parte a tarii; temperaturile maxime se vor incadra in general intre 5 si 15 grade, iar cele minime -6 si 5 grade.

MARTI, IN TARA:

Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori cu mult peste cele obisnuite in aceasta perioada din an in cea mai mare parte a tarii; temperaturile maxime se vor incadra in general intre 5 si 15 grade, iar cele minime -6 si 5 grade. In cursul zilei, cerul va fi variabil, iar nebulozitate joasa sau ceata se vor semnala pe arii restranse in orele diminetii. Noaptea vor fi innorari temporare in majoritatea zonelor, ceata se va forma local in special in sud, in centru si in est si se poate asocia cu burnita; in zona montana izolat vor fi precipitatii mixte ce pot favoriza depunerile de polei, iar in Maramures vor fi conditii sa ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta.

MARTI, LA BUCURESTI:

Vremea va fi in continuare deosebit de calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil la senin, dar cu nori josi sau ceata la inceputul zilei si pe parcursul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 11-12 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de 1 grad.

MIERCURI, IN TARA:

Regimul termic nu va avea variatii semnificative fata de intervalul anterior, astfel incat valorile de temperatura se vor mentine mult mai ridicate decat cele specifice acestei perioade din an. Cerul va fi variabil, cu unele innorari in sud-vestul tarii si in extremitatea de nord-vest, unde izolat va ploua slab, iar in zonele montane aferente vor fi precipitatii mixte ce pot favoriza depunerile de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte unde pe creste rafalele vor depasi 70-80 km/h, dar si in regiunile vestice si de sud-est, si local in cele centrale, cu viteze in general de pana la 55-60 km/h. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 14 grade, iar cele minime intre -5 grade in estul Transilvaniei si 9 grade in sudul Banatului. Dimineata si noaptea, cu precadere in sud si est, local va fi ceata.
Sursa: mediafax.ro