MEDIAFAX informeaza: Peste 600 de solicitari la Ambulanta Bucuresti-Ilfov, in prima zi de Craciun. Cele mai multe cazuri, cod rosu
Managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov (SAB-IF), Alis Grasu, a declarat, pentru agentia de presa Mediafax, ca in prima zi de Craciun, peste 600 de persoane au solicitat ajutor, cele mai multe cazuri fiind de cod rosu, precizand ca izolat au fost si solicitari cauzate de mancatul excesiv.
- In ultimele 20 de ore, 668 de persoane au avut nevoie de ambulanta, dintre acestea, 421 au fost urgente de cod rosu si cod galben, iar 43 de persoane se aflau in locuri publice cand au avut nevoie de ajutor, a explicat Alis Grasu.
Potrivit sursei citate, dintre cazurile de cod rosu, cele mai multe persoane au suferit infarct miocardic, edem pulmonar, au fost victime in accidente rutiere sau au cazut de la inaltime. De asemenea, managerul SAB-IF a mentionat ca au fost si cazuri de persoane care au avut nevoie de ingrijiri din cauza mancatului excesiv, dar aceastea fiind cazuri izolate.

Sursa: mediafax.ro