Secretele lui Lovendal: Un secret bine pastrat: Bradul de Craciun este simbolul copacului zeului-extraterestru Nimrod din vechime
ATENTIE! Acest articol s-a inspirat din cartea lui J. R. Terrier - History of Easter Hidden, Secret Origins and Mystery Religion.
Zeii din antichitate, prezentati in atatea legende stravechi, erau, de fapt, extraterestrii Anunnaki. Religiile pagane i-au venerat sub diferite nume si sub ritualuri aproape identice. Iar totul se invarte in jurul lui Moloch sau Ba'al - dar numele sau adevarat a fost Marduk, fiul liderului suprem Anunnaki pe Terra, Enki si al sotiei sale, Damkina. Enki a mai avut un fiu, pe nume Dumuzi sau Nimrod, fiind astfel fratele lui Marduk. Nimrod si vara sa, Semiramis (sau Inanna) s-au casatorit; extraterestrii Anunnaki se casatoreau intre ei, fiind adesea rude apropiate, pentru a-si pastra sangele regal, asa cum au facut mai tarziu regii pamanteni de mai tarziu (si ei descendenti ai extraterestrilor Anunnaki). Semiramis a fost cunoscuta si sub numele de zeita Ishtar, statuia sa putand fi observata pe Pamant peste tot, cele mai celebre fiind Statuia Libertatii din New York si statuia-simbol a studiourilor de filme Columbia. Atunci cand Nimrod / Dumuzi a murit, vara sa sotie Semiramis / Inanna credea ca un copac verde a crescut peste noapte dintr-un ciot de copac mort, ca si cum spiritul mort al sotului sau a patruns in acel copac. Exista doua versiuni ale povestirii: una care spune ca aniversarea lui Dumuzi era pe 25 decembrie, iar spiritul sau va vizita copacul vesnic in fiecare an, la aceasta data, pentru a lasa cadouri la el. Cea de-a doua versiune afirma ca fiul lui Semiramis si al lui Nimrod, Tammuz, s-a nascut pe 25 decembrie. Oricare versiune este adevarata, un lucru este clar: bradul de Craciun este de fapt copacul lui Nimrod.

Sursa: lovendal.ro