Qmagazine informeaza: Plesoianu: Romanii vor un Parteneriat Strategic cu SUA, nu cu Soros! (Autoare: Gabi Simon)
Deputatul Liviu Plesoianu pare ca a preluat fraiele politicii externe a PSD. Plesoianu s-a hotarat sa-i scrie din nou presedintelui Donald Trump, de aceasta data pentru a-i face o informare referitoare la culisele protestelor din Romania, asa cum ambasadorul Hans Klemm (in opinia deputatului) nu o face: corecta. In scrisoarea adresata presedintelui american, deputatul face o radiografie a protestelor aflate sub stindardul #REZIST. In opinia lui Plesoianu, totul a pornit de la victoria lui Trump in SUA, in 2016, cand anumite organizatii s-au aratat ingrozite de accederea la Casa Alba a omului de afaceri.
- Domnule Presedinte Trump, cred ca e bine sa aflati cine organizeaza protestele din Romania - cei care se declarau INGROZITI de victoria pe care ati repurtat-o in 2016! Pe scurt: Din ianuarie, in Romania au loc zilnic proteste sub flamura #REZIST ONG-ul care a lansat campania #REZIST in Romania - De-Clic.ro - este direct legat de MoveOn.org (care organizeaza proteste anti-Trump in America). Despre MoveOn.org chiar cei de la De-Clic spun ca e organizatia lor sora, a scris Liviu Plesoianu.
Deputatul PSD face o adevarata cronologie a manifestarilor #Rezist, aratand legaturile existente intre organizatia romaneasca si cea americana, condusa de controversatul George Soros. Campaniile duse de ONG-urile citate sunt o translare a celor organizate in SUA. Plesoianu indica, spre exemplu, campania romaneasca EXPUNE-I PUBLIC PE TRUMP-II NOSTRI, campanie al carui principal mesaj a fost: TE INGROZESTE CE S-A INTAMPLAT LA AMERICANI? AVEM SI NOI TRUMPII NOSTRI! NU STA DEOPARTE!. Mai mult decat atat, Plesoianu ii atrage atentia lui Donald Trump ca imaginea lui a fost folosita ca o reprezentare a coruptiei.
- Dupa ce ati castigat alegerile si ati inceput sa va confruntati cu protestele #RESIST din SUA, cu doar o luna inaintea alegerilor parlamentare din tara noastra, cei de la De-Clic.ro au pornit campania EXPUNE-I PUBLIC PE TRUMP-II NOSTRI. Principalul lor mesaj a fost: TE INGROZESTE CE S-A INTAMPLAT LA AMERICANI? AVEM SI NOI TRUMPII NOSTRI! NU STA DEOPARTE! Cei aflati in spatele campaniei #REZIST din Romania v-au folosit imaginea ca pe o reprezentare perfecta a CORUPTIEI. Iata ce spuneau despre victoria pe care ati repurtat-o in 2016: Ziua in care renuntam e ziua in care murim. Rezultatele alegerilor din SUA ne ingrozesc si ne fac sa ne gandim la trumpii nostri si la ce se poate intampla atunci cand inchidem ochii si ne prefacem ca nu vedem ce se intampla in jurul nostru. Apoi, concluzionau chiar asa: Povestea americanilor nu trebuie sa fie si povestea noastra. Lucrurile se pot schimba in bine!, mai arata Plesoianu.
Dupa ce a analizat miscarea romaneasca in context international, Liviu Plesoianu face si analiza strict pe plan intern a manifestarilor #REZIST, relevand specificitatile, caracteristicile longevivelor proteste.
- Protestele #REZIST din Romania sunt menite sa stopeze reforma sistemului judiciar. Actualul sistem judiciar, care a produs nenumarate abuzuri si care a fost folosit ca arma perfecta impotriva oponentilor politici, este creatia Monicai Macovei (fost ministru al Justitiei). In Romania, Monica Macovei mai este cunoscuta si ca PAPESA LUI SOROS. Nu numai ca apare in poze alaturi de acesta, dar s-a inconjurat de-a lungul timpului de o pletora de activisti din siajul lui SOROS. De asemenea, Monica Macovei a fost puternic sustinuta de fostul Departament de Stat, condus de democrati. Pentru mai mult de un deceniu, lupta impotriva coruptiei a fost condusa de Laura Codruta Kovesi - de asemenea creatia Monicai Macovei. Recent, s-a probat faptul ca doamna Kovesi a participat alaturi de sefii Serviciului Roman de Informatii la o intalnire de urgenta chiar in seara alegerilor prezidentiale din 2009 (cu totii fusesera numiti in functii de catre Presedintele Basescu, cel care candida pentru un nou mandat). Cum aceasta este doar una dintre nenumaratele dovezi ale faptului ca institutia anti-coruptie este ea insasi profund corupta, doamna Kovesi a devenit pur si simplu disperata. Frica pierderii privilegiilor a determinat-o chiar sa participe la un interviu al televiziunii #REZIST. Ea incurajeaza protestele #REZIST, organizate si sustinute de ONG-ul De-Clic, infratit cu MoveOn.org, care organizeaza proteste anti-TRUMP in America. De asemenea, in tot acest timp, atat doamna Kovesi, cat si doamna Macovei refuza sa se prezinte la audierile comisiilor parlamentare de ancheta. Protestele #REZIST din Romania au fost declansate de Klaus Werner Iohannis, actualul nostru Presedinte. Acesta chiar a participat, in strada, la proteste! Va puteti imagina asa ceva? Imbracat in geaca sa rosie, a marsaluit in fruntea protestatarilor iesiti in strada ca urmare a instigarilor ONG-urilor precum De-Clic, ONG care se declara INGROZIT de victoria lui Donald Trump in alegerile din SUA!
In ciuda ideii unanim acceptate ca Romania este tara cea mai pro-americana din UE, Liviu Plesoianu ii dezvaluie presedintelui american si cealalta fateta a situatiei: cresterea accentuata a sentimentelor anti-americane a romanilor.
- Romanii i-au privit cu ochi buni pe americani foarte multa vreme. Dar imi fac datoria de a va informa ca sentimentele anti-americane sunt in crestere accentuata in tara noastra. Milioane de romani au fost foarte fericiti ca ati castigat alegerile din SUA pentru ca au crezut ca aceasta victorie va insemna si sfarsitul dominatiei Soros-Obama-Hillary in Romania. Vazand insa ca actualul ambasador SUA la Bucuresti (un suporter inversunat al #REZIST) duce mai departe planurile Soros-Obama-Clinton in Romania, tot mai multi romani devin sceptici cu privire la Parteneriatul Strategic cu SUA. Iar acest lucru nu ajuta nici SUA, nici Romania. Tot fenomenul FakeNews, toata PROPAGANDA #REZIST are foarte multe legaturi cu fostul Departament de Stat, condus de democrati. Ei lucreaza mai departe pentru vechea agenda. Romanii vor un Parteneriat Strategic cu SUA, nu cu SOROS! Ma simt dator sa va comunic toate aceste lucruri, deoarece sunt convins ca distinsul Hans Klemm, actualul ambasador SUA in Romania, va transmite doar Fake News, incheie deputatul Liviu Plesoianu.

Sursa: qmagazine.ro