CSID informeaza: Sexul astral: un nou tip de amor ce garanteaza o experienta intensa (Autoare: Cristiana Trifu)
Un nou tip de amor a inceput sa prinda la public, in special in America. Este vorba despre sexul astral. Conceptul bizar a pornit de la hipnoterapeutul si astrologul Steve G. Jones. De cele mai multe ori sexul este catalogat ca fiind intens, de calitate, slab, sau chiar o greseala, insa pana acum sexul nu a fost niciodata descris ca o proiectie astrala. Mai exact o experienta extracorporala. Senzatia de decorporalizare are loc de obicei in cazul unor persoane care au trait un soc sau sunt in stare critica, la limita dintre viata si moarte. A fost asociata deseori cu fenomenul de experienta la limita mortii. Si persoanele care sufera de paralizie in somn relateaza uneori asemenea senzatii, in care au halucinatii sau vise constiente si simt ca plutesc deasupra propriului corp. Pornind de la aceaste informatii specialistul Steve G.Jones a combinat experienta extracorporala cu sexul. Hipnoterapeutul sustine ca putem sa obtinem aceasta stare prin exercitiu, chiar in timp ce intretinem relatii sexuale. Partenerii pot atinge, prin anumite tehnici de concentrare, un punct culminant. Sufletele celor doi se conecteaza in timpul contactului sexual, totul la un nivel profund. Atunci cand practicam sexul astral este imposibil sa mintim si sa simulam orgasmul, potrivit declaratiilor specialistului pentru mirror.co.uk. Daca te-ai plictisit de sexul traditional si ai incercat pana acum toate pozitiile din Kama Sutra este timpul sa experimentezi si alte tipuri de amor!

Sex in vis/ visarea lucida

Visarea lucida este o stare in care cel care viseaza devine constient de visul sau, fara ca somnul sa fie interrupt. Subiectul poate chiar sa isi aleaga visul. Visarea lucida se poate realiza prin vointa. Sa intretii relatii sexuale in vis poate fi amuzat, placut si desigur fara riscuri. Poti avea parte de amor intens cu actorii preferati sau poate cu un cunoscut din viata reala, in vis totul este permis, mai ales intr-un vis lucid. Daca esti femeie poti beneficia de orgasme adevarate in timp ce esti cufundata in visarea ludica. Iar daca esti barbat este putin mai dificil deoarece te poti excita intens si poti avea erectie, insa, ejacularea se poate lasa asteptata, ceea ce duce la frustrari, totusi acest tip de sex merita experimentat.

Sex astral/sex corporal

Proiectia astrala este o interpretare a experientei extracorporale obtinuta fie in starea de veghe, fie prin visare lucida sau prin meditatie profunda. Sexul astral se poate practica si cu un partener care nu se poate atinge experiente extracorporale. Daca constiinta ta poate sa paraseasca temporar corpul fizic si sa functioneaze independent, in timp ce acesta din urma ramane pasiv in starea pe care noi o cunoastem drept somn, atunci te poti intalni cu energia partenerului, care la randul lui poate experimenta vise erotice cu tine in rolul principal.

Sursa: csid.ro