Primele rezultate ale necropsiei victimei criminalei de la metrou. Medicii legisti au stabilit ca tanara de 25 de ani care a fost impinsa pe linia de metrou, la statia Dristor I, de Magdalena Serban, a murit din cauza leziunilor craniene si faciale puternice suferite dupa ce a fost lovita de garnitura de tren, au declarat, pentru Libertatea, surse de la Institutul National de Medicina Legala.
Medicii legisti au primele rezultate ale necropsiei tinerei in varsta de 25 de ani care a murit la metrou, dupa ce a fost impinsa pe linie de Magdalena Serban. Acestea vor fi trimise procurorilor Parchetului Tribunalului Bucuresti si ofiterilor de la Serviciul Omoruri, care ancheteaza crima de la statia de metrou Dristor 1. Medicii au prelevat probe pentru analize de laborator, rezultatele acestora urmand sa fie trimise anchetatorilor si adaugate la dosarul cauzei.
Tanara a suferit leziuni puternice craniene si faciale, incompatibile cu viața, au spus, pentru Libertatea, sursele citate.
Alina Ionela Ciucu a murit marti, dupa ce a fost impinsa in fata metroului de Magdalena Serban, in varsta de 36 de ani. Anterior, atacatoarea a incercat un gest similar asupra unei alte tinere, de 20 de ani, care a reusit sa scape. Din pacate, fata de 25 de ani a murit sub privirile socate ale celor din jur.
Criminala de la metrou a fost depistata la cateva ore de la comiterea faptei, in zona magazinului Unirea. Cei care au abordat-o au fost politisti imbracati in civil, care au rugat-o sa ii insoteasca la sectie pentru a lamuri cateva aspecte, fara a-i spune despre ce este vorba. Ostila, Magdalena Serban nu s-a lasat luata de politistii in civil, carora le-a spus: Sunteti niste derbedei, au declarat pentru Libertatea surse judiciare. Abia cand la fata locului a fost adus un politist in uniforma, asasina s-a lasat dusa la sectie, unde a fost audiata si retinuta dupa cateva ore.
Femeia urmeaza sa fie supusa unei expertize psihiatrice in perioada urmatoare. Daca se va dovedi ca a avut discernamant in momentul comiterii crimei si va fi condamnata, va fi incarcerata intr-un penitenciar. Daca rezultatul expertizei va arata ca nu a avut discernamant, in cazul in care va fi condamnata, isi va ispasi pedeapsa fie intr-o sectie speciala de psihiatrie a unui penitenciar, fie intr-un spital de boli nervoase.
La audieri, femeia care a impins o tanara in fata metroului, in statia Dristor 1, a fost incoerenta si nu a putut furniza anchetatorilor informatii care sa lamureasca ce a motivat-o sa comita crima. O ipoteza pe care se merge este ca femeia a avut un conflict la serviciu, cu fosta ei sefa, iar din acest motiv ar fi prins ura pe femei, mai ales ca a incercat sa comita un gest similar asupra unei alte tinere, care a reusit sa se salveze. Nu este exclus nici ca femeia sa aiba probleme psihice.