BERBEC 21.03-20.04: Traiti o saptamana fierbinte, deoarece romantismul va fi intens. Si in domeniul financiar va puteti descurca bine, deoarece este un moment prielnic obtinerii unui imprumut consistent. Se poate sa beneficiati si de resursele altora. Cereti ceva si vedeti ce se intampla!

TAUR 21.04-21.05: Parcurgeti o saptamana calda si confortabila. Relatiile decurg bine si veti fi feriti de neintelegeri. Va asteapta cateva evenimente care va vor lega mai mult de familie. Le faceti curand celor apropiati o surpriza placuta si cateva cadouri vor insoti bucuria revederii.

GEMENI 22.05-21.06: Veti primi laude de la colegi si sefi. Este posibila chiar si o remunerare suplimentara a eforturilor depuse pana acum. Aveti totusi un program incarcat, dar faceti fata tuturor solicitarilor. Mare atentie la stresul acumulat: va poate crea iesiri nervoase!

RAC 22.06-21.07: Jupiter, Soarele si Venus sunt cele care va vor influenta saptamana. Este o combinatie pozitiva si veti avea zile pline de distractii, fericire si momente placute. Stati mai mult in preajma celor dragi si in special cu copiii.

LEU 22.07-22.08: Relatiile cu unul dintre parinti se vor imbunatati. Veti fi incantati sa vedeti familia multumita si va ganditi serios cum sa petreceti mai mult timp alaturi de acestia. Pregatiti unele surprize persoanei dragi, iar aceasta va va rasfata cu cateva daruri.

FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti in continua miscare, vorbiti cu toata lumea, calatoriti pe distante scurte, scrieti si studiati mai mult ca de obicei. Desi veti fi extrem de ocupati, veti observa frumusetea acolo unde nu ati mai vazut-o pana acum.

BALANTA 23.09-22.10: Veti cheltui bani pe lucruri frumoase pentru dumneavoastra si cei dragi, inclusiv pe cadouri. Jupiter ramane in Casa dumneavoastra de castiguri pentru inca un an, asa ca va veti gandi acum la o alta ordine a valorilor in viata.

SCORPION 23.10-21.11: Va simtiti multumiti si norocosi, deoarece multe situatii care se petrec in jurul dumneavoastra va vor da ocazia sa apreciati viata. Prietenii vor fi mai amabili si va vor trata bine. Daca faceti uz de diplomatia cu care v-ati incarcat, totul va decurge normal. Altfel.

SAGETATOR 22.11-21.12: Preferati sa rezolvati singuri toate problemele, mai ales ca Soarele, Venus si Jupiter sunt ascunse in diagrama dumneavoastra. Pregatiti-va pentru perioada urmatoare, cand veti fi in centrul atentiei. Poate Sarbatorile vin cu o surpriza grandioasa!

CAPRICORN 22.12-19.01: Va bucurati de interactiunea cu toti cei aflati in jurul dumneavoastra. Marte este cel care continua sa va starneasca ambitia. Daca aveti nevoie de ajutorul prietenilor, nu trebuie decat sa-l cereti. Il veti primi, cu siguranta. Retineti ca totusi trebuie sa renuntati la ce nu este relevant in viata!

VARSATOR 20.01-18.02: Saptamana aceasta va aduce succesul, respectul si admiratia celorlalti si mai ales a oamenilor aflati la putere. Evident, este timpul sa actionati. Aveti momente cand credeti ca dispuneti de superputeri. Totusi, nu exagerati! Sunteti deosebiti, dar nu aveti puterile unui Superman.

PESTI 19.02-20.03: Aveti nevoie de o schimbare de peisaj si doriti sa gustati din aventura unei calatorii. Vreti sa faceti ceva prin care sa va extindeti cunostintele despre lume si experienta de viata. Veti fi atras de oameni din culturi diferite si este posibil chiar sa va indragostiti de cineva diferit. Succes!