BERBEC 21.03-20.04: Zilele acestea va ocupati de proprietatile comune, impozite, datorii sau asigurari. O discutie despre o mostenire poate deveni destul de proeminenta. Trebuie sa analizati modul in care va veti ocupa de cheltuieli comune si de impartirea responsabilitatilor cu partenerul de viata.

TAUR 21.04-21.05: Aveti mici dificultati in tratativele duse cu anumite persoane din jur si va simtiti nerabdatori sau va supara exagerat de mult atitudinea acestora. O anumita autodisciplina emotionala va va tine departe de neplacerile provocate de discutiile in contradictoriu.

GEMENI 22.05-21.06: Va concentrati asupra muncii cu scopul de a trai viata cat mai eficient posibil. Profitati la maximum de propriile eforturi. Este si o saptamana cand puneti accentul pe propria sanatate. Relatiile cu colegii de serviciu ar putea deveni tensionate. Fiti rabdatori la serviciu, pentru ca in weekend tot ce a fost rau devine istorie.

RAC 22.06-21.07: Spre sfarsitul saptamanii se va acumula destula tensiune. Totul provine de la ritmul accelerat in care decurg activitatile zilnice. Nu irositi prea multa energie pe nimicuri. Fiti politicosi si folositi indeajuns de multe complimente pentru a-i face pe ceilalti sa se simta bine.

LEU 22.07-22.08: Venus si Marte va vor promova abilitatea de a vorbi cu altii, de a invata, de a actiona si de a scrie. Multi dintre dumneavoastra puteti face bani frumosi de pe urma cuvintelor. Este in folosul dumneavoasta sa observati cat de multa dragoste exista in lumea care va inconjoara. Sunteti niste norocosi!

FECIOARA 23.08-22.09: Este o saptamana care va tine ocupati, mai ales pentru ca aveti multe lucruri de rezolvat. Sarcinile de zi cu zi, comunicarile si transportul va iau destul din chef. Cu toate acestea, simtiti o nevoie puternica sa vorbiti cu ceilalti. Fiti atenti la ce spuneti pentru a evita accidentele.

BALANTA 23.09-22.10: In aceasta saptamana, preocuparile dumneavoastra se muta catre o proprietate comuna. Acest lucru ar putea insemna si anumite dispute legate de aceasta sau despre cine va avea grija de ceva. Din fericire, aceste dispute se vor rezolva pana duminica. Fiti rabdatori!

SCORPION 23.10-21.11: Jupiter este in semnul dumneavoastra si asta inseamna ca veti fi fericiti. Si pentru ca nimic nu este perfect, la sfarsitul acestei saptamani se va crea un stres intre dumneavoastra si partener sau prietenii apropiati.

SAGETATOR 22.11-21.12: Soarele se ascunde in diagrama dumneavoastra, asa ca veti trai in aceste zile cu sentimentul ca nu prea stiti ce se intampla in jur. Tensiunea apare la sfarsitul saptamanii, asa ca veti avea momente cand puteti deveni usor paranoici sau agitati fara niciun motiv.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va veti bucura de interactiunile cu prietenii. La sfarsitul saptamanii puteti avea mici conflicte cu cerintele propriilor dumneavoastra copii sau ale partenerului de viata. Sunteti puternici si ambitiosi, asa ca puteti face cu usurinta lumea din jur fericita.

VARSATOR 20.01-18.02: Sunteti atrasi de nevoile familiei si ale casei in care locuiti. Va ocupati de cumparaturi, redecorari si mici reparatii care va vor da un sentiment de multumire. Tineti cont de oportunitatile ivite in cariera, dar nu ignorati reputatia publica. Evitati disputele privitoare la politica sau religie.

PESTI 19.02-20.03: Saptamana aceasta ar putea atrage discutii si tensiuni, care la randul lor, ar crea o situatie destul de dificila. Ganditi-va de doua ori inainte de a vorbi ca sa nu jigniti pe cine nu merita. Fiti vigilenti atunci cand semnati niste acte importante. Se pot strecura mici greseli care pot provoca mari pagube.