CANCAN.RO informeaza: Ce a aparut azi in geamurile farmaciilor Catena, la doar o zi de la moartea Stelei Popescu: VA INDEMNAM SA NU FITI TRISTI
Disparitia fulgeratoare a Stelei Popescu a lasat un gol imens in inimile tuturor celor care au iubit-o si respectat-o intreaga viata. Reprezentantii farmaciei Catena nu au putut trece neobservata moatea regretatei actrite si i-au adus un ultim omagiu, transmitand un mesaj tuturor clientilor care au iubit-o pe celebra actrita. Reprezentantii farmaciilor Catena i-au adus un ultim omagiu Stelei Popescu, actrita cu care au avut o colaborare de mai multi ani si care era imaginea lor. La o zi de la disparitia fulgeratoare a actritei de pe scena vietii, acestia au pus in vitrinele farmaciilor cate un poster cu imaginea Stelei Popescu prin care-si exprima regretul pentru pierdere si transmite tuturor fanilor acesteia sa nu fie tristi, pentru ca acesteia nu i-ar fi placut asta.
- Cu durere in suflet, suntem alaturi de familia Stelutei noastre. Ne luam ramas-bun de la Stela Popescu, marea actrita, care a fost mereu alaturi de noi. Chiar daca pare greu, va indemnam sa nu fiti tristi. Stelei Popescu nu i-ar fi placut asta, este mesajul care apare inscris pe posterul pus in vitrina uneia dintre farmaciile Catena.

Sursa: CANCAN.RO