www.libertatea.ro informeaza: Medicul Radu Zamfir demostreaza, o data in plus, ca are un suflet mare. El a operat gratis doi pacienti in stare grava, la o clinica privata.
Radu Zamfir, a carui fiica mai mare, Lavinia, este foarte frumoasa, este chirurg la Spitalul Fundeni. El a supravietuit tragediei aviatice din Muntii Apuseni, care s-a produs la inceputul anului 2014, in care pilotul Adrian Iovan si studenta Aura Ion si-au pierdut viata.
Radu Zamfir, care poarta si acum geaca pe care a avut-o in ziua tragediei aviatice din Apuseni, a decis sa opereze fara bani pacienti aflati in stare critica la o clinica privata din Capitala.
In luna noiembrie, am inceput o colaborare cu un spital privat pentru a salva vieti, fiindca acesta este scopul nostru, al medicilor. Este o initiativa la care am aderat, astfel ca, in paralel cu lucrurile pe care le realizez zilnic la Fundeni, am hotarat sa fac si patru interventii la aceasta clinica importanta, cu standarde inalte, pentru cativa bolnavi aflati in situatii dificile, care nu isi pot permite sa plateasca astfel de operatii!
Deja am rezolvat doua cazuri, un barbat de 36 de ani, cu o tumora de coada de pancreas si o femeie de 40 de ani cu o tumora benigna hepatica voluminoasa si ma bucur ca lucrurile au decurs perfect! Sunt fericit, mai ales ca am fost primit cu caldura si lucrez cu oameni tineri, entuziasti si bine pregatiti profesional, a declarat Radu Zamfir, potrivit stirilekanald.ro.