Balul Stelutelor, evenimentul caritabil organizat anual de Asociatia M.A.M.E., a strans la cea de-a VII-a editie suma de 38.000 euro, fonduri ce vor asigura, pe parcursul anului 2018, serviciile de suport, consiliere si recuperare medicala, oferite copiilor bolnavi la Centrul Stelutelor. Anul acesta, evenimentul a avut loc pe data de 9 noiembrie, la Hotelul InterContinental, care a fost luminat in albastru in semn de solidaritate pentru copiii care se confrunta cu boli grave.
Balul a fost prezentat de Stefan Lungu, fost moderator TV, si Erik Culescu, cel mai mic voluntar al Asociatiei M.A.M.E., in varsta de 10 ani. Cei doi au animat atmosfera pentru cei aproximativ 150 de invitati, alaturi de momentele artistice sustinute de Clubul de Dans Sportiv Mihai Petre”, Trupa de Dans Sobis, precum si de artistele Monica Odagiu si Ana Odagiu.
Obiectul licitat cu suma cea mai mare a fost tabloul pe panza canvas, reprezentand un copil privind Calea Lactee. Au mai fost licitate in cadrul balului si o minge de tenis donata de Simona Halep, cu autograful acesteia, un set decorativ din sticla, realizat de artistul Ioan Nemtoi, tricoul marelui fotbalist Denis Alibec, cu autograful sau si cu cele ale colegilor de la Steaua, dar si tablouri si obiecte unicat ale unor artisti cunoscuti.