BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile, Luna va influenteaza casatoria, relatiile si prieteniile. Este cea mai buna oportunitate pentru a studia aceste relatii si ar fi indicat sa va decideti ce este mai important pentru dumneavoastra. Puteti avea doar beneficii daca alegeti bine.

TAUR 21.04-21.05: Fericirea dumneavoastra in aceasta saptamana poate fi legata de sanatate. Obiceiul de a lucra pana va epuizati va face sa va simtiti suprasolicitati si infranti. Tineti cont de nevoia organismului de odihna si vor aparea si rezultatele. Chiar daca realizati mai putin, veti fi intr-o forma deosebita.

GEMENI 22.05-21.06: Dragoste, arta, activitati legate de agrement, creativitate, recreere si copii, iata cu ce va ocupati in perioada aceasta. Sunteti cel mai slab adversar al dumneavoastra? Va apreciati talentele creative? Cand ati avut ultima vacanta? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile care va framanta. Pretuiti-va mai mult!

RAC 22.06-21.07: Casa si familia sunt cele mai importante pentru dumneavoastra. Casa este refugiul si sprijinul dumneavoastra, asta doriti si de asta aveti nevoie. Exista ceva care se opune acestui lucru? Nu va uitati inapoi â€" trebuie sa mergeti doar inainte!

LEU 22.07-22.08: Zilele trec intr-un ritm ametitor si va concentrati asupra comunicarii cu cei din jur si spre activitatile rutinei zilnice. Este posibil sa va dezamageasca un frate sau o ruda apropiata. Daca nu comunicati, va veti indeparta de toti si nu este bine pentru dumneavoastra. Totul tine de propria vointa si de autocontrol.

FECIOARA 23.08-22.09: Daca dumneavoastra credeti ca banii sunt adevarata radacina a raului, atunci s-ar putea sa incepeti sa credeti si ca nu meritati prea multa bogatie. Si situatia nu este chiar asa. Mai bine concentrati-va pe cheltuieli si nu imprastiati chiar tot. Veti avea nevoie si de o mica rezerva.

BALANTA 23.09-22.10: Va intrebati cum puteti imbunatati imaginea dumneavoastra? Prima impresie conteaza foarte mult insa puteti schimba multe. Ati putea incepe prin a va schimba lookul, culoarea parului, sa schimbati ceva in felul cum va imbracati si daca zambiti mai mult, gata, ii veti cuceri pe toti din jur.

SCORPION 23.10-21.11: In aceste zile ar trebui sa va ganditi ca reprimarea propriilor sentimente va poate arata cum puteti deveni propriul vrajmas. In acelasi timp, obieceiurile nu pot fi schimbate peste noapte. Trebuie sa inceapa putin cate putin si sa fie aplicate zilnic. Veti ajunge la rezultate surprinzatoare. Succes!

SAGETATOR 22.11-21.12: A sosit momentul sa va analizati atent prietenii. Vreti sa stati alaturi de oameni de calitate? Acest lucru este important, mai ales ca amicii va pot influenta obiceiurile, modul de a gandi si poate va vor dicta deciziile care va creeaza viitorul. Prin urmare, fiti atenti si analizati cine este in jurul dumneavoastra.

CAPRICORN 22.12-19.01: Este cea mai buna perioada a anului cand puteti sa va ganditi la ce directie are viata si incotro vreti sa va indreptati. Aveti un plan? Unde vreti sa ajungeti? Tineti cont ca obiectivele va ajuta sa va concentrati pe ceva si sa luati decizii.

VARSATOR 20.01-18.02: Va doriti sa calatoriti pentru a va imbogati viata si a intelege mai bine lumea. Luna va influenteaza sa va intoarceti spre studiu, poate incepeti un curs sau va veti educa prin citit. Ati putea imbina toate acestea si va veti simti mult mai impliniti.

PESTI 19.02-20.03: Va faceti tot felul de socoteli legate de situatia financiara a familiei. Calculati tot ce aveti de platit, faceti cumparaturile de rutina si le luati ceva frumos si celor dragi. In definitiv, sunt sprijinul dumneavoastra atunci cand va este mai greu.