BERBEC
- Sambata: Te afli intr-un spatiu in care planeaza motive de tristete, dar nu ar trebui sa pui la suflet tot ce auzi astazi. Mai bine te gandesti la ceva pozitiv.
- Duminica: Primesti vesti foarte bune, dar ai un oarecare sentiment de vinovatie, intrucat nu crezi ca nu meriti laudele care vin din partea celor dragi.

TAUR
- Sambata: Ai rezerve cu privire la modul in care altcineva din anturajul tau a obtinut un succes cu care acum se lauda la toata lumea. Ai impresia ca nu a reusit sa obtina acest lucru intr-un mod cinstit.
- Duminica: Nimic din ce vezi nu justifica pesimismul pe care il afisezi in aceasta zi. Pe parcursul zilei, te incearca o stare de negativism, din care nu pari sa scapi asa usor.

GEMENI
- Sambata: Te simti perfect in compania prietenilor pentru ca simti ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. Cere-le ajutorul, mai ales daca ai probleme apasatoare pe suflet.
- Duminica: Desi e duminica, esti ocupat si esti nevoit sa refuzi o invitatie interesanta. Stai linistit, vei mai avea ocazia sa onorezi aceasta invitatie si alta data.

RAC
- Sambata: Profita de aceasta zi linstita pentru a-ti incarca bateriile. Dedica timpul liber pe care il ai azi doar relaxarii.
- Duminica: Te macina unele probleme cu banii care duc inevitabil la discutii in contradictoriu cu cei din familie.

LEU
- Sambata: Dai peste un hop financiar care iti taie putin din elan. Simti un gol in portofel care va trece pana la urma, dar pentru un moment, trebuie sa mai reduci din cheltuieli.
- Duminica: Primesti unele sfaturi pretioase din partea unor persoane mai experimentate decat tine. Ar fi bine sa tii cont de ele, pentru ca va veni si vremea sa pui in practica ce ai auzi acum.

FECIOARA
- Sambata: E greu de spus daca te indrepti in directia potrivita, mai ales ca primesti semnale contradictorii. Cel mai important ar fi sa tratezi lucrurile cu prudenta.
- Duminica: Faci multe drumuri astazi si deja iti zboara gandul la Sarbatorile de iarna. Planuiesti sa pleci undeva si incepi sa iti faci calcule.

BALANTA
- Sambata: Te-a cuprins o stare de apatie si trebuie sa faci ceva ca sa scapi din ea. Nu iti prieste o asemenea stare si trebuie sa o depasesti cat mai curand.
- Duminica: Consideri ca ai facut unele alegeri gresite si vrei sa repari ce nu a mers bine, doar ca nu stii de unde sa incepi.

SCORPION
- Sambata: Nu te agata de trecut si incearca sa privesti mai mult spre viitor, desi esti cuprins de o stare de nostalgie care te face sa te gandesti la clipele care au fost.
- Duminica: Desi e duminica, azi poti avea o ocazie de reorientare proesionala, pe care nu ar trebui sa o ignori.

SAGETATOR
- Sambata: Nu te mai uita doar la lumea din jurul tau si nici nu iti mai incarca mintea cu problemele celorlalti. Mai bine ar fi sa iti vezi de ale tale.
- Duminica: Este o ocazie sa refaci atmosfera din familie prin mici glume si cadouri. Nu te lasa afectat de parerile negative ale unor persoane din anturaj.

CAPRICORN
- Sambata: Esti persoana cea mai potrivita pentru a veni salvator in problemele altora. Ai limpezimea necesara pentru a vedea lucrurile clar si pentru a gasi cele mai bune solutii.
- Duminica: Pari lipsit de rabdare in prezenta persoanei iubite. Ar trebuie sa ai grija la ce ii spui astazi.

VARSATOR
- Sambata: Daca vei fi implicat azi intr-o situatie conflictuala nu vei fi in cea mai buna forma. Cel mai bine ar fi sa tratezi lucrurile cu calm.
- Duminica: Te bazezi prea mult pe sansa si faci unele greseli, mai ales cand este vorba sa apreciezi comportamentul celor din jur. Reactiile tale sunt lipsite de masura, mai ales in prezenta rudelor.

PESTI
- Sambata: Vestile care vin de departe te scot putin din sarite pentru ca nu auzi ceea ce iti doreai. Sunt vesti despre neintelegeri si conflicte care te indispun.
- Duminica: Cei din jur recomanda sa fii mai atent cand vine vorba de nevoile partenerului de viata, care a devenit mai sensibil ca de obicei.
Sursa: Huff.ro