www.libertatea.ro informeaza: Ti s-a intamplat vreodata sa inchizi cheile in masina? Sigur ai incercat sa spargi geamul, sa deschizi cu un ac sau o agrafa, dar nu te-ai gandit ca exista metode mult mai simple. Potrivit site-ului ehow.com, poti sa intri in masina daca ai la tine un cutit, un umeras sau un telefon mobil.
Tu, cel care ori ti-ai uitat cheile in masina ori nu le ai la tine iti suni un prieten care are cheile masinii tale, sau a doua cheie a masinii si il rogi sa apese pe butonul de deschidere in timp ce tu essti langa usa masinii. Usile se vor deschide ca prin minune.
Exista multe persoane care spun ca au testat aceasta solutie si a functionat, la fel cum exista si persoane care spun ca sistemul de blocare foloseste undele radio si nu sunete, si deci nu are cum sa fie deblocata masina cu telefonul mobil, frecventele de lucru fiind diferite. Practic, este posibil ca unele sisteme de telecomanda sa functioneze intr-un interval de frecvente care sa se suprapuna partial pe frecventa de lucru a telefonului mobil.

METODA 2. Umerasul - Indreapta-l, apoi indoaie capatul pana se formeaza un carlig. Pune cutitul intre fereastra si portiera. Strecoara sarma prin deschizatura geamului. Cu ajutorul umerasului incearca sa ridici siguranta sau sa apesi butonul de deblocare al masinii.