Atat la barbati, cat si la femei, pierderea podoabei capilare se intalneste foarte des, iar specialistii DHI Global Medical Group, clinica internationala specializata in implantul de par, au creat sampoane si lotiuni speciale pentru a trata si preveni caderea parului. Sampoanele pot fi achizitionate prin LookClinic, clinica partenera din Romania.
Samponul impotriva caderii parului este special creat pentru preventia si tratamentul stoparii caderii parului. Este recomandat atat femeilor, cat si barbatilor, fiind disponibil pentru par normal, gras si uscat. Printre ingredientele active enumeram:
Biotina care ajuta la mentinerea firului de par sanatos, previne despicarea si in general ajuta la o buna functionare si dezvoltare a firului de par;
oligopeptidele de ultima generatie care ajuta la prelungirea perioadei de dezvoltare a firului de par;
vitamina PP are un rol important la imbunatatirea functiei foliculului si la intarirea firului de par;
agentii tensioactivi curata fara sa produca iritatii;
oligoelementele de Bronz, Magneziu, Zinc, recomandate in cazurile de cadere a parului si subtierea firului de par.
Solutie impotriva caderii parului - recomandata in tratarea si prevenția caderii parului, atat la barbati cat si la femei. Biotina si extractul de ginseng stimuleaa dezvoltarea si intarirea firelor de par, dar si protectia parului. Printre ingredientele active amintim:
extractul de mazare, oligoelemente de bronz, Magneziu, Zinc care ajuta la stoparea caderii parului si stimularea dezvoltarii lui.
oligopeptidele prelungesc perioada dezvoltarii firului de par, extractul de Ginseng contribuie la intarirea si caderea firului de par, tonifica in paralel si microcirculatia scalpului.
Biotina si vitamina PP ajuta la intarirea si protectia parului.
De asemenea, specialistii DHI au creat si doua produse recomandate a fi folosite dupa realizarea implantului de par: samponul extra mild special creat pentru ingrijirea parului si scalpului dupa implant de par, avand proprietati complexe de calmare.
In completarea lui se foloseste lotiunea calmanta bogata in extract de aloe care scade iritatia si inflamatia post-interventie. De asemenea, hidrateaza si protejeaza scalpul.
Produsele pot fi achizitionate de la LookClinic, clinica specializata in implantul de par, precum ssi din alte magazine online.