BERBEC:

Dragoste: Esti prea incapatanata si acest lucru il scoate din minti pe partenerul tau, scrie estisuperba.ro. Incearca sa mai lasi se la tine in cuplu, altfel s-ar putea sa ramai singura pana la sfarsitul lunii. Nu iti mai trata partenerul de viata cu superioritate. Incearca sa fii atenta la parerile si preferintele lui.
Bani: Vei fi surprinsa cand vei primi o suma importanta de bani la care nu visai si astfel vei putea sa pui in aplicare planurile de vacanta pe care ti le-ai propus.
Cariera: Esti pusa intr-o postura destul de dificila la locul de munca din cauza unei probleme de comunicare. Esti mustrata de superiori, insa vei trece peste acest incident.

TAUR:

Dragoste: Te simti in al noualea cer alaturi de un barbat pe care l-ai cunoscut recent, dar vei realiza ca nu va fi de durata, ci doar o aventura de cateva saptamani. Incearca sa nu fii foarte afectata si trebuie sa inveti din aceasta greseala pentru a-ti fi mai usor in viitor.
Bani: Daca vei continua sa cheltui la fel de exagerat ca pana acum, vei avea o gramada de datorii pana la sfarsitul lunii. Nu mai arunca banii pe lucruri marunte care nu iti sunt folositoare.
Cariera: Totul merge ca uns! Ti-ai surprins superiorii intr-un mod placut si lucrezi la un nou proiect la care nici nu visai. Acest lucru te motiveaza si te straduiesti sa demonstrezi sa meriti acest post.

GEMENI:

Dragoste: Situatia din relatia ta nu este tocmai roz, intrucat ai certuri din ce in ce mai dese cu partenerul de viata si pare ca nici tu, nici iubitul tau nu sunteti dispusi sa faceti ceva in acest sens.
Bani: Nici tie nu iti vine sa crezi cat de repede se duc banii, dar daca continui sa te distrezi la fel de mult nu vei mai economisi niciodata! Nu este sezonul economiilor. Vei avea sansa sa faci alti bani, deci, distreaza-te, bucura-te si simte-te bine.
Cariera: Nu iti mai place actualul job, vrei sa a parte de noi provocari in domeniul profesional. Esti o persoana creativa si acest lucru te face sa iti doresti un alt mediu pentru a valorifica aceasta calitate.

RAC:

Dragoste: Intalnesti o persoana cu care iti place sa-ti imparti timpul liber si cu care iti place sa iesi, asta daca nu esti deja implicata intr-o relatie. Pentru a evita o drama sentimentala, fii mai indiferenta la inceput si nu-ti arata entuziasmul.
Bani: Nu iti gestionezi veniturile chibzuit, desi nu esti intr-o etapa favorabila din punct de vedere financiar. Nu mai cumpara lucruri de care nu ai nevoie, trebuie sa fii mai cumpatata.
Cariera: Saptamana aceasta o sa lucrezi mult peste program, insa vei fi rasplatita pe masura. Este posibil sa primesti o prima sau sa fii promovata.

LEU:

Dragoste: Vrei o schimbare. Cauti un nou partener pentru ca a intervenit monotonia si partenerul actual nu te ma satisface. Din nefericire, acest lucru este gresit pentru ca tinzi sa il faci pe iubitul tau sa para personajul negativ din aceasta poveste.
Bani: Vrei sa economisesti si de aceea nu vrei sa te abati de la planul pe care ti l-ai propus. Te gandesti de doua ori inainte de a cumpara un lucru, te gandesti daca ai sau nu nevoie de acel ceva.
Cariera: Ai oportunitatea de a avansa din punct de vedere al cunostintelor. Ori intri in contact cu persoane de la care ai multe de invatat, ori este vorba de un curs de specializare promis de sefi. Aceasta saptamana va fi productiva in ceea ce priveste imbunatatirea cunostintelor.

FECIOARA:

Dragoste: In viata ta se intoarce o persoana din trecut. Pentru tine, acest lucru nu reprezinta o bucurie, ci mai degraba ceva neplacut pentru ca iti trezeste amintiri si iti da o stare de tristete si melancolie. Cel mai bun lucru este sa te bucuri de prezent, sa te gandesti la viitor si sa lasi trecutul in urma.
Bani: Primesti o suma de bani la care nici nu te gandeai si nu esti cumpatata in cheltuirea lor. Concentreaza-te pe prioritati si lasa deoparte lucrurile neimportante.
Cariera: Iti incalci principiile si te afli intr-o situatie in care nu ti-a fi dorit niciodata sa fii. Daca vrei sa nu fii concediata, va trebui sa accepti aceste compromisuri de dragul locului de munca.

BALANTA:

Dragoste: Trebuie sa acorzi mai mult timp persoanei iubite, pentru ca ai neglijat-o in ultima perioada. Incearca sa condimentezi putin relatia si sa reaprinzi focul pasiunii. Petrece mai mult timp cu iubitul tau si las-o mai moale cu iesirile cu prietenii.
Bani: Ai probleme cu banii. Risti sa strici o relatie, fie din cauza ca stai prost cu banii, fie din cauza unor datorii pe care nu le-ai inapoiat. Stai si gandeste-te daca este OK sa pierzi o persoana din viata ta pentru un lucru trecator.
Cariera: La job trebuie sa te incadrezi intr-un termen limita. La inceputul proiectului era stabilita o alta data si aveai mai mult timp sa rezolvi toate problemele. Acest lucru te pune putin in dificultate. In aceasta saptamana vei avea multe dureri de cap, iar stresul o sa fie de nesuportat.

SCORPION:

Dragoste: Iti dai seama ca relatia ta nu mai are niciun viitor. Legatura dintre voi nu mai este aceeasi din cauza unor divergente si discutii. Aceasta saptamana va fi pentru tine saptamana discutiilor in contradictoriu.
Bani: Ai ramas fara bani pentru ca nu ai invatat nici pana acum sa te abtii. Trebuie sa iti consulti agenda pentru urmatoarele saptamani si sa gasesti o solutie pentru a nu ramane cu datorii.
Cariera: Nu prea ai chef de munca. Stai toata ziua pe site-urile agentiilor de turism pentru ca iti faci planuri de vacanta, insa acest lucru este deranjant pentru colegii tai de munca. Trebuie sa-ti rezolvi mai intai sarcinile de la job, apoi sa te ocupi de planurile personale.

SAGETATOR:

Dragoste: Ai o saptamana buna din punct de vedere sentimental. Desi ai avut o lunga perioada probleme din punct de vedere sentimental, in aceasta saptamana cunosti pe cineva care te face sa uiti de experientele anterioare. Este foarte probabil sa fie chiar jumatatea ta!
Bani: Vei face niste cheltuieli costisitoare pentru familie si casa, dar nu e cazul sa te panichezi, caci reusesti sa pui si cativa bani deoparte.
Cariera: Ai mult chef de munca si totodata esti foarte implicata. Esti apreciata pentru efortul depus si atunci cand faci lucruri care nu tin de sarcinile tale. Fii atenta sa nu te amesteci prea mult in sarcinile colegilor tau, altfel vor exista discutii.

CAPRICORN:

Dragoste: Esti pregatita sa o iei de la capat. Esti pregatita pentru o noua relatie si nu mai traiesti in trecut. Nu te intrista daca nu apare imediat, astrele sunt de partea ta.
Bani: Chiar daca nu mai ai bani, gasesti tu o modalitate pentru a face rost. Nu trebuie sa iti faci probleme, esti descurcareata si vei trece peste acest lucru. Fa-ti treaba la locul de munca pentru a-ti plati cheltuielile si iti cor ramane bani si pentru iesit in oras.
Cariera: Esti foarte buna in ceea ce faci, dar este necesar sa inveti si lucruri noi. Chiar daca nu ai mai avut de a face cu nimic din ceea ce faci, nu trebuie sa te lasi intimidata.

VARSATOR:

Dragoste: Esti deschisa sa faci lucruri nebunesti pentru ca esti indragostita pana peste cap. Este nemaipomenit sa ai astfel de sentimente, insa nu te entuziasma prea tare pentru a nu face lucruri pe care sa le regreti mai tarziu.
Bani: Unul dintre prietenii tai iti cere bani in imprumut si nu poti sa-l refuzi, chiar daca stii ca vei intra in posesia lor destul de tarziu.
Cariera: Ai grija la felul cum interactionezi cu cei din jur. Risti sa transmiti mesajele eronat, iar colegii nu iti vor intelege mesajul. Acest lucru va afecta relatia dintre voi si, totodata, proiectele la care lucrezi vor intarzia.

PESTI:

Dragoste: Nu mai esti multumita de ceea ce se intampla in relatia ta, tocmai pentru ca ai asteptari mult prea mari. Incearca sa fii mai permisiva si sa lasi de la tine mai mult daca vrei ca lucrurile sa nu stagneze.
Bani: Nu poti sa te plangi din punct de vedere financiar, chiar daca au fost si perioade mai bune. Chiar daca te descurci cu banii, tu vrei intotdeauna mai mult. Daca te rezumi la strictul necesar, vei avea bani si pentru mofturile tale.
Cariera: Mergi cu drag la locul de munca. Totul merge struna: relatia cu colegii merge bine si seful este multumit de munca ta. Iti place sa muncesti si nu te deranjeaza sa lucrezi in timpul liber.

Sursa: romaniatv.net