O tanara patinatoare, Lidia Dragescu, originara din Romania si stabilita in Romford, Essex, a murit dupa ce a cazut de la peste 30 de metri inaltime, din domul Catedralei Saint Paul din Londra, pe 11 octombrie. Tanara era cunoscuta drept o studenta care considera Pamantul un loc rau de trait, scrie The Telegraph.
Lidia Dragescu, stabilita in Romford, Essex, a cazut din Whispering Gallery la parterul Catedralei, in fata vizitatorilor, dupa ce a trecut de bara de protectie, miercuri. Moartea tinerei in varsta de 23 de ani, descrisa ca fiind o studenta remarcabila si o patinatoare talentata, nu este privita cu suspiciune de catre politisti.
Politistii si paramedicii au ajuns la Catedrala in cateva minute, insa tanara nu a mai putut fi salvata.
Era cea mai frumoasa persoana din lume. Avea o inima buna si pura. Era o studenta remarcabila si o patinatoare talentata. Frumoasa, inteligenta si buna, spune familia ei, intr-o declaratie data publicitatii de politia londoneza. Nu mai am lacrimi, a spus mama fetei, Isabela Dragescu.
Un purtator de cuvant al atractiei turistice si-a exprimat socul survenit in urma tragediei si a declarat ca este alaturi si de cei care au fost martorii incidentului.
Miercuri seara, gardienii erau vazuti in fata Catedralei, in veste florescente, oprind turistii care doreau sa intre in Catedrala Saint Paul. Catedrala a ramas inchisa si a doua zi dupa tragedie, potrivit Mirr.