Berbec: Berbecii au o saptamana in care pot calatorii foarte mult. Sa faca bagajele, sa fie pregatiti in orice moment pentru ca pot fi trimisi si in deplasare dar si cu scopuri terapeutice. Pot sa mearga si intr-un pelerinaj.

Taur: Taurii au o saptamana in care vor afla niste adevaruri care le pot marca viata dar le-o pot si schimba. Deci, vine cu doua taisuri, una calda, una rece. Folositi informatiile benefic pentru voi.

Gemeni: Gemenii au o saptamana in care trebuie sa se mobilizeze, este mobilizarea din interiorul vostru. Sa se pregateasca pentru ca pot sa anceapa o viata noua.

Rac: Racii au o saptamana cu o suita de schimbari majore. O saptamana benefica cu foarte multe lucruri in calea lor.

Leu: Leii are o saptamana cu multi neobrazati, care te vor provoca. Nu te supara si iarta-i.

Fecioara : Fecioarele au o saptamana in care vor primi multe sfaturi. Consolidati-va relatia in familie, casatoriti-va daca vi s-a cerut mana. Asta ca sa puteti sa triumfati.

Balanta: Balantele au o saptamana cu multe mesaje, email-uri, scrisorele, sms-uri . Saptamana de comunicare intensa pentru balante.

Scorpion: Scorpionul are o saptamana in care le aluneca picioarele. Se duc picioarele in toate directiile, sunt pe pojghita de gheata foarte subtire. Aveti grija cum actionati.

Sagetator: Nativii acestei zodii primesc un sfat de important de la runa. Trebuie sa aiba rabdare pentru ca lucrurile bune sunt facute pentru cei care stiu sa astepte. Nu fortati mana norocului daca vreti sa obtineti niste rezultate benefice.

Capricorn: Capricornii trebuie sa se relaxeze si sa nu-si mai incarce memoria cu tot felul de griji si spaime viyavi de cineva drag, vizavi de sanatatea unei persoane dragi pentru ca persoana respectiva are o sanatate buna.

Varsator: Urmeaza o saptamana in care sunt incercati, vi se incearca forta, rezistenta, puterea. Sunt sfatuiti o tarie de caracter si o forta launtrica ca sa depaseasca saptamana aceasta. S-ar putea sa vina lucruri mult mai bune in saptamanile urmatoare.

Pesti: Multi dintre pesti vor sa faca un pelerinaj la Prislop.

Sursa: HUFF