BERBEC

Sambata: Te afli intr-o situatie care nu iti face mare placere, dar depinde doar de tine sa iesi cu bine de aici. Vei reusi daca vei mentine o atitudine optimista.
Duminica: Ai o zi bogata in evenimente. Primesti musafiri si trebuie sa rezolvi o multime de lucruri. Relatiile cu rudele nu sunt la cel mai bun nivel.

TAUR

Sambata: Te simti foarte inspirat azi si gata sa pui in aplicare cele mai indraznete visuri. Asculta-ti intuitia!
Duminica: Persoana iubita este oarecum mai intelegatoare azi fata de problemele tale, dar vrea sa se impuna cu orice pret in fata ta azi intr-o problema

GEMENI

Sambata: Apar primele semne ale unei relatii pe care ai asteptat-o de multa vreme. Cu toate acestea, nu trebuie sa te grabesti si sa pui presiune pe cealalta persoana. Ai rabdare cu ea si vei vedea ca totul va fi perfect.
Duminica: Multe drumuri, lungi si scurte te asteapta duminica. Nu ai cum sa eviti unele neplaceri pe care le vei intalni, dar important este sa nu te enervezi. Vei reusi sa termini ziua cu bine!

RAC

Sambata: Esti pe cale sa intri intr-o adevarata competitie de idei si de forte, din care trebuie sa iesi invingator pentru a obtine ceea ce iti doresti. Ai incredere in tine!
Duminica: Te bucuri de o intuitie deosebita, dar cu toate acestea, faci greseli puerile cand stai de vorba cu persoana iubita si faceti planuri de viitor. Trebuie sa mai lasi cate putin de la tine.

LEU

Sambata: Nimic nu pare sa te multumeasca si ai pretentii mult prea mari de la cei pe care ii iubesti. Ar trebui sa renunti la aceasta atitudine ostila, pentru ca se va intoarce impotriva ta.
Duminica: Vorbesti foarte mult si pe un ton ridicat sau folosesti un limbaj nepotrivit, asa ca sa nu te surprinda daca vei pune punct unei relatii care abia s-a infiripat.

FECIOARA

Sambata: Ai mare grija pentru ca te joci cu o sansa cu care nu te vei intalni prea curand. Nu cumva sa duci lucrurile intr-un punct critic prin actiunile tale.
Duminica: Primesti bani sau mici cadouri, care iti fac ziua mai frumoasa. Pe neasteptate, trebuie sa pleci la drum, dar nu este vorba de o deplasare foarte departe.

BALANTA

Sambata: Nu aluneca intr-o zona emotionala periculoasa din cauza problemelor de ordin financiar. Nu te gandi doar la bani sau la castig, ci pretuieste clipele petrecute cu cei dragi.
Duminica: Esti sustinut de persoana iubita, care ti-a pregatit surprize ca in povesti. Bucura-te de aceasta zi perfecta in compania ei.

SCORPION

Sambata: Oboseala ta a ajuns la un nivel maxim si ai nevoie de o pauza binemeritata. Ai muncit din greu si ai nevoie de o zi de odihna ca sa iti incarci bateriile.
Duminica: Cei tineri pot sa sufere din cauza unei raceli, iar cei mai varstnici au probleme cu articulatiile. Sunt, insa, probleme minore.

SAGETATOR

Sambata: Ai nevoie de ajutor, dar trebuie sa-l accepti si sa mai renunti un pic la orgoliu. Nu respinge ajutorul venit azi din partea unei persoane cu care ai avut diferende in trecut.
Duminica: O veste neplacuta s-ar putea sa te indemne sa faci un drum pentru a ajuta o ruda bolnava. Decizia finala o vei lua, cel mai probabil, cu partenerul de viata.

CAPRICORN

Sambata: Incearca sa-i refuzi pe cei care te coplesesc cu problemele si cu nevoile lor. Nu trebuie sa iti incarci mintea cu problemele altora, mai ales ca le ai si tu pe ale tale.
Duminica: Trebuie sa faci azi unele compromisuri pentru a te intelege mai bine cu rudele. Evita conflictele!

VARSATOR

Sambata: Nu trebuie doar sa visezi frumos si sa alimentezi visele altora, ci sa incepi sa pui in aplicare si planurile pentru realizarea acestor vise.
Duminica: Ii enervezi pe cei din jurul tau cu o atitudine plina de reprosuri. Daca tu ai o zi proasta, nu inseamna ca trebuie sa le strici si altora ziua.

PESTI

Sambata: Nu esti intotdeauna cel mai corect, cel mai bun, cel mai curat, si trebuie sa recunosti de unul singur asta. Vei vedea ca daca ai o perceptie corecta asupra ta, vei putea sa evoluezi.
Duminica: Esti excesiv de sensibil si te preocupa foarte mult problemele cu banii. Incearca sa nu cazi intr-o usoara depresie.

Sursa: HUFF