Berbec: Berbecul sa abordezze toate problemele in alta modalitate. Schimbati macazul. Incercati sa abordati lcururi bune.

Taur: Taurii au o saptamana cu protectie divina. Incercati ce nu ati mai facut pana acum, ceva mai putin obisnuit.

Gemeni: Gemenii au o saptamana in care gasesc toate rezolvarile problemelor, angrenand dialoguri. Este o saptamana de comunicare benefica.

Rac: Racii au o saptamana in care trebuie sa se tempereze, sa se relaxeze, sa nu-si mai faca griji referitor la starea de sanatat a colegilor, rudelor. Celelalte persoane au sanatate buna.

Leu: Pentru nativii in zodia Leu se anunta o saptamana de calatorii. Sa fie pregatiti de plecare.

Fecioara: Fecioarele au o saptamana in care vor afla multe adevaruri importante, cu marcaj puternic asupra starii psihice si fizice. Au o saptamana de deconspirat. Actionati!

Balanta: Balantele au o saptamana de tumult, de explozie. Sa ne temperam, sa fim mai calmi, ca totul se rezolva. Daca dam amploare la o mica scanteie, dam drumul la foc!

Scorpion: Scorpionul are o saptamana in care trebuie sa-si mobilizeze toate fortele. Este valabil si acasa si la serviciu, sa nu mai astepte ca altcineva sa-i duca unde au nevoie.

Sagetator: Este o saptamana cu multa comunicare, mesaje, din care isi pot extrage seva unor actiuni viitoare.

Capricorn: Capricornii au o saptamana in care se pot intampla lucruri fantastice. Merita! Cel ce munceste trebuie sa primeasca recompense.

Varsator: Pentru Varsatori, in saptamana care urmeaza, se arata o suma importanta de bani, cadouri, atentii si tot ce iseamna beneficii.

Pesti: Au o saptamana in care li se recomanda sa fie puternici. Este o saptamana mai grea, toate se rezolva cu rabdare. Pestii pot trece usor dintr-un acvariu in altul.

Sursa: huff.ro