SAMBATA 16 SEPTEMBRIE - CONCERT PINK MARTINI

DJ-ul roman Paul Damixie, cunoscut international pentru remixul piesei Hello a cantaretei britanice Adele, va deschide evenimentul din seara de 16 septembrie, la ora 17:30. In continuarea DJ-ului, de la ora 19:30, trupa indragita de retro-electro Moonlight Breakfastva urca pe scena cu un show complex, un mix fresh de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz si Swing, din cadrul caruia nu vor lipsi proiectiile 3D, cu elemente vizuale abstracte si fragmente video. Incepand cu ora 21:00, inaintea concursului de 3D video mapping, celebra orchestra Pink Martini, alaturi de solista Storm Large, vor sustine un concert de neuitatin Piata Constitutiei! Trupa americana de muzica instrumentala este apreciata in intreaga lume, cucerind publicul inca din anul 1997, atunci cand au lansat albumul Sympatique. Cu o experienta de peste 20 de ani si un repertoriu variat, Pink Martini incanta de fiecare data publicul prin stilul lor cosmopolit si se apropie de fani interpretand piese in diverse limbi straine, printre care franceza, portugheza, turca, romana, araba, engleza si multe altele.

SAMBATA - 16 SEPTEMBRIE - IMAPP BUCHAREST

Sambata, 16 septembrie, in Piata Constitutuiei Primaria Capitalei, prin creart organizeaza, pentru al patrulea an consecutiv, concursul international de 3D video mapping - iMapp Bucharest. iMapp Bucharest este unul dintre cele mai mari spectacole multimedia de 3D video mapping din lume, o competitie care a devenit un subiect de referinta pentru artistii din industria audiovizuala internationala.

ECHIPE FINALISTE SI UN JURIU DE PRESTIGIU

6 echipe de artisti au fost desemnate finaliste in urma unui Open Call lansat public in luna iunie a acestui an: MotionLab - Romania, mammasONica - Italia, EPER â€" Ungaria, Gong Zhen - China, Flightgraf - Japonia si Ouchhh Studio - Turcia.Artistii vor prezenta in competitia finala, incepand cu ora 22:30,spectacole dinamice, care vor anima elementele arhitectonice ale Casei Poporului, timp de 4 minute si 30 de secunde, in concordanta cu tema editiei - Above and Beyond. Castigatorul competitiei va fi desemnat de un juriu de prestigiu, format din personalitati marcante ale industriei audiovizuale internationale: Jean François Zurawik - Director de evenimente al orasului Lyon si coordonator principal Festival of Lights, Dávid Ráday - Director de Creatie la Sziget Festival, Hendrik Wendler-fondator al software-ului de videomapping Suite MXWendler si al platformei artistice Genius Loci Weimar, Tais Poda-Partener si Director de Creatie al Front Pictures, Diana Civle-Director de proiect la cea de-a treia editie European Choir Games &, Grand Prix of Nations Riga 2017.Evenimentul are o componenta interactiva esentiala, publicul avand posibilitatea de a-si alege favoritul in seara evenimentului, incepand cu prima proiectie, printr-un SMS la numarul 1828 cu tarif normal. Astfel, echipa care va aduna cele mai multe voturi prin SMS va fi desemnata castigatoarea Premiului Publicului. Unul dintre votanti are sansa de a castiga prin tragere la sorti o excursie in capitala tarii echipei castigatoare a premiului iMapp Bucharest 2016, respectiv Budapesta - Ungaria.

DUMINICA - 17 SEPTEMBRIE - CONCERT MARATON IN PIATA CONSTITUTIEI

Concert maraton, pe 17 Septembrie, incepand cu ora 18:00, in Piata Constitutiei. 5 ore de concerte ale unor artisti indragiti de publicul bucurestean, care vor intretine atmosfera de sarbatoare din luna septembrie. Tanara artista de indie-pop, Irina Rimes, da startul concertelor din Piata Constitutiei, de la ora 18:00 aducand prin melodiile ei un amalgam de trairi si emotii. Seara continua cu The Motans, iar Trupa Vunk ii asteapta pe bucuresteni, in Piata Constitutiei,de la ora 19:20, urmati de Voltaj, care vor urca pe scena de la 20:10.De la ora 21:00, scena apartine trupei Holograf, iar la ora 21.50, incepe ultimul concert al serii, sustinut de Delia & Band. Accesul la toate evenimentele din cadrul Zilelor Bucurestiului 2017 este liber!

15-17 SEPTEMBRIE - KIDS CITY IN CISMIGIU

Primaria Municipiului Bucuresti, prin PROEDUS, va asteapta in weekend-ul 15-17 septembrie 2017 la cea de-a III-a editie Kids City, un eveniment dedicat copiilor, dar la care este invitata toata familia. Ateliere de creatie, jonglerii, spectacole de magie, muzica, dans, piese de teatru, stand-up comedy, Gasca Zurli si multi alti artisti.In zona Foisor, zilnic, vor avea loc spectacole de magie oferite de animatori, muzica si dans alaturi de micii artisti de la Palatul National al Copiilor. In fiecare zi, pe scena vor urca si artisti consacrati: Gasca Zurli, Andra Gogan (vocea Sofiei), Alina Sorescu si Picii lu' Soreasca, Daniela Nane, Nea Alecu si multi altii. Festivalul Kids City a inceput vineri, 15 septembrie, de la ora 17.00, iar in zilele de sambata si duminica se va desfasura in intervalul orar 10.00-22.00.

Sursa: b365.ro