BERBEC
- Sambata: Revine un episod al trecutului si nu ai idee cum sa tratezi situatia. Astazi gandesti diferit si iti este greu sa analizezi totul cu luciditate. Nu e nimic, e doar un moment de care vei trece.
- Duminica: Exista persoane mai puternice decat tine, mai pregatite din punct de vedere emotional. Invata de la ei cum sa treci de napasta de azi.

TAUR
- Sambata: Ai sentimentul ca nimeni nu te intelege. Nu te stradui in plus ca sa fii apreciat. Rezultatele se vor vedea de la sine.
- Duminica: Astepti o aprobare pe cale oficiala si asta iti cam mananca din zi. In acest timp al asteptarii, incearca sa faci ceva.

GEMENI
- Sambata: Azi iei o decizie de care depinde intreaga ta cariera. Ai grija ce faci, pentru ca actiunile tale pot fi ireversibile.
- Duminica: Poarta o discutie lamuritoare cu partenerul de viata inainte sa va aruncati vorbe de care v-ar putea parea rau.

RAC
- Sambata: Pornesti la drum intr-o lumina noua. Problemele avute in ultima perioada sunt acum privite altfel de
catre tine si asta e tot ce conteaza. Continua sa cauti solutii la fel de eficiente.
- Duminica: Nu iti mai ascunde visele, nu te feri sa speri la tot ce e frumos si incantator pentru inima ta. Bucura-te de fiecare moment si fa din existenta ta ceva unic.

LEU
- Sambata: Analizeaza toate riscurile la care te expui in momentul de fata. Trebuie sa pornesti pe un drum nou, insa ai nevoie de mai multa siguranta.
- Duminica: Ai o zi buna, mai ales pe plan profesional. Implica-te mai mult in proiectele tale personale si vei avea numai de castigat.

FECIOARA
- Sambata: Faci o greseala mare insa acest lucru nu inseamna ca nu o poti remedia. Trebuie sa fii mai optimist si sa treci peste toate mai usor.
- Duminica: Ai o zi agitata, mai ales in familie. Trebuie sa iti pastrezi calmul. Este foarte important sa ii asculti pe ceilalti caci asa vei rezolva toate problemele.

BALANTA
- Sambata: Nu stii ce sa alegi. Esti la o rascruce de drumuri si trebuie sa te gandesti foarte bine. Incearca sa fii calm si cat mai realist.
- Duminica: Astazi trebuie sa inveti sa taci. Pastreaza pentru tine parerile si lasa-i pe ceilalti sa decida singuri. Nu este momentul sa faci galagie.

SCORPION
- Sambata: Mergi intr-o delegatie sau intr-o excursie neprevazuta insa nu prea ai chef. Cei de langa tine vor simti asta, asa ca mai bine incerci sa te inviorezi putin.
- Duminica: Nu te intrista si munceste in continuare. Roadele nu vor intarzia sa apara, asa ca nu trebuie sa iti faci griji. Uneori succesul intarzie, insa la un moment dat isi face aparitia.

SAGETATOR
- Sambata: Ai grija cum te porti cu ceilalti! S-ar putea sa ii ranesti fara sa iti dai seama, iar apoi vei regreta. Fii mai maleabil.
- Duminica: Nu esti multumit de situatia financiara actuala. Vrei mai mult, insa ceva te blocheaza atunci cand vrei sa pui in practica o idee. E cazul sa faci o analiza mai serioasa.

CAPRICORN
- Sambata: Fii precaut daca ai de gand sa te muti ori sa incepi un proiect nou. E timpul sa gandesti lucrurile ceva mai mult inainte de a te apuca de ele
- Duminica: Te doare sa vezi ca cei care tin cu adevarat la tine nu iti sunt aproape acum. E cazul sa nu mai pui la suflet nepasarea celorlalti. Te-ai gandit ca poate si ei au nevoie de alinare?

VARSATOR
- Sambata: Pornesti cu entuziasm azi pentru ca te asteapta oameni minunati la fiecare pas. Ofera-le zambetele si vorbele tale dulci pentru ca sunt bine intentionati in ceea ce te priveste.
- Duminica: Azi poti castiga o suma frumoasa de bani. Daca ai depus un proiect important undeva si astepti raspunsul de ceva vreme, fii cu ochii in patru caci poti avea parte de surpriza vietii tale.

PESTI
- Sambata: Nu te astepta ca persoanele pe care le suni azi sa iti si raspunda, iar daca o vor face, vor spune lucruri pe care nu ai vrea sa le auzi. Stai departe de oameni azi deoarece sunt pusi numai pe tepe si inselatorii.
- Duminica: Nu incerca sa schimbi pe nimeni pentru ca tu vei fi cel care pana la urma se va schimba. Accepta-i pe cei din jur asa cum sunt, fara nicio ajustare.

Sursa: huff.ro