Lansarea proiectului de inverzire a 34 de statii RATB, prima dintre acestea fiind statia de tramvai Sf. Gheorghe
Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei a participat, joi, 6 Septembrie 2017, la lansarea proiectului STATII VERZI, proiect prin care 34 de statii de tramvai din Bucuresti vor fi acoperite de vegetatie. Evenimentul a avut loc la statia de tramvai Sfantul Gheorghe din Capitala.

Primul acoperis verde montat pe o statie RATB din Bucuresti

STATII VERZI este un proiect de responsabilitate sociala corporatista (CSR), initiat de Asociatia pentru Responsabilitate Scoiala PLAN B si finantat de companiile Kaufland Romania, ENGIE si Schneider Electric avand sprijinul non-financiar al Primariei Municipiului Bucuresti si al Regiei Autonome de Transport Bucuresti.

- Dam astazi startul unui proiect inedit si benefic pentru bucuresteni! Proiectul STATII VERZI inseamna 34 de statii de tramvai din Capitala acoperite de vegetatie. Imi doresc o Capitala verde. Imi doresc sa investim in sanatatea noastra, a copiilor nostri, a generatiilor viitoare. Imi doresc ca Bucurestiul sa aiba mai mult spatiu verde, sa inlocuim aspectul de oras cu foarte multe betoane, a spus Gabriela Firea.