Vedetele au facut donatii pentru victimele uraganului Harvey. Cea mai mare suma a fost donata de actrita Sandra Bullock care a oferit un milion de dolari pentru Crucea Rosie, in timp ce Kevin Hart a lansat o provocare online prin care a indemnat alte vedete sa doneze bani, scrie BBC News.
Intre vedetele care au mai donat pentru victimele uraganului Harvey se numara familia Kardashian, Jennifer Lopez, Chris Brown si Dwayne The Rock Johnson.
Actorul Kevin Hart a publicat un videoclip in care promite suma de 25.000 de dolari â€" pe care mai apoi a dublat-o â€" si a numit mai multi artisti care ar trebui sa ii urmeze exemplul.
Cred ca am luat parte la multe provocari pe internet, unele cu scop, altele fara, dar am facut-o. Acum, voi face o provocare reala. Ii provoc pe toti prietenii mei celebri sa ma urmeze.
Pornind de la initiativa lui Hart, Chris Brown a anuntat cagle.ro
a donat 100.000 de dolari. Este nevoie sa fim impreuna. Si Kim Kardashian a fost printre cei care s-au alaturat lui Hart.
Mama, surorile mele si cu mine acceptam provocarea. Vom dona 500.000 de dolari astazi catre Crucea Rosie si Armata Salvari.
Vreau sa transmit un mesaj oamenilor din Houston â€" trebuie sa fiti puternici si increzatori, a spus Dwayne The Rock Johnson, care a donat 25.000 de dolari. Aceeasi suma au donat-o si Jennifer Lopez si iubitul sau, Alex Rodriguez si papperul TI a donat tot 25.000 de dolari, insa a specificat faptul ca banii nu vor ajunge la Crucea Rosie. Si Nicki Minaj a donat tot 25.000 de dolari.
Actorul Jensen Ackles impreuna cu colegii sai din Supernatural, el a pornit o campanie de strangere de fonduri care a adunat pana in prezent peste 200.000 de dolari.