Centrul Cultural si de Tineret Stefan Iordache impreuna cu Primaria Sectorului 5 va invita sa celebrati PRIETENIA prin muzica, fotografie si arte plastice.
Intr-o atmosfera vesela si de poveste se vor organiza expozitii de pictura, vor avea loc momente de muzica si dans ale copiilor proveniti din medii vulnerabile care au participat la Proiectul Vara Urbana #refresh5” si se vor face fotografii dedicate evenimentului.
Copiii din Sectorul 5 cu rezultate remarcabile la competitiile sportive si care sunt legitimati la Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti vor primi diplome si echipamente sportive care vor fi acordate de Primarul Sectorului 5, Daniel Florea, Presedintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, Cristian Petre, impreuna cu Smiley. De asemenea, toti copiii care au participat la Vara Urbana #refresh5” vor primi diplome si ghiozdane echipate pentru scoala.
Pe scena special amenajata in Parcul Sebastian, micii artisti vor impartasi astfel si celorlalti copii ceea ce au invatat, alaturi de profesori specializati, la atelierele ce au avut loc in cadrul Proiectului Vara Urbana #refresh5.
Si pentru ca aceasta sarbatoare sa fie cu totul exceptionala, copiii se vor putea bucura de Caruselul Prieteniei care va functiona pe toata durata spectacolului, inclusiv in zilele de sambata si duminica.
Evenimentul se va incheia cu un concert de neuitat susținut de SMILEY si CRBL.
Veniti alaturi de noi pe 1 septembrie, in Parcul Sebastian, sa dam o noua sansaprieteniei si sa ne bucuram de un spectacol de neuitat!