Carrefour Romania va fi prezent la Baby Boom, cel mai mare targ dedicat copiilor organizat la Romexpo in perioada 31 august- 3 septembrie. Marca proprie Carrefour, Tex, premiata de catre consumatori cu Best Buy Award pentru cel mai bun raport calitate pret, va expune spre vanzare articole pentru copii.
Carrefour va fi prezent la targul Baby Boom, organizat la Romexpo, cu un stand de 30 de metri patrati, cu marca proprie de textile, Tex, unde vor fi expuse la vanzare articole pentru copii intre 0 si 7 ani. Timp de 4 zile, standul Carrefour va oferi vizitatorilor haine pentru copii, rezistente la joaca, ghidusii si spalari, toate in noile tendinte de moda.
Pe langa ofertele de produse la preturi speciale propuse clientilor, Carrefour aduce in atentia vizitatorilor targului Baby Boom un brand premiat de catre consumatori cu Best Buy Award pentru cel mai bun raport calitate pret. Certificatul, care reprezinta o garantie la nivelul pietei, a fost desemnat in baza rezultatelor unui studiu de piata realizat in 2017 pe un esantion de 1200 intervievati romani, utilizatori de internet, prin intermediul chestionarelor online, de catre compania elvetiana ICERTIAS.
In cadrul studiului, respondentii au votat in mod spontan si neasistat Carrefour ca fiind lantul de magazine cu raionul de imbracaminte care ofera cel mai bun raport calitate-pret de pe piata romaneasca, in urma experientei personale sau conform opiniei si experientei persoanelor din jur.
Acest premiu reprezinta recunoasterea muncii intregii echipe Carrefour care a contribuit la construirea brandului Tex, spune Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dimanica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.
Prezent la targul Baby Boom prin marca proprie Tex, opera a unei echipe internationale de designeri care dau tonul modei din birourile din Franta, brandul Tex propune haine pentru toata familia, pentru cei exploratori, curiosi sau aventurosi, care privesc viata ca pe un joc si cauta haine trendy, rezistente si calitative, care starnesc #modacuchefdeviata.
Pentru informatii suplimentare privind colectia TEX si articolele de puericultura disponibile in hipermarketurile Carrefour, va invitam sa consultati catalogul special al colectiei disponibil pe site-ul Carrefour, aici, https://carrefour.ro/cataloage/bucuresti/carrefour-baneasa/#710 si sa vizitati siteul TEX: www.tex.carrefour.ro.
Cu peste 10.100 de magazine in 34 de tari, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial si numarul unu in Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viata de zi cu zi.
In fiecare zi, acesta primeste in magazinele sale peste 10 milioane de clienti din lumea intreaga, oferindu-le o gama larga de produse si servicii la preturi echitabile. In Romania, Grupul Carrefour numara 296 de magazine dintre care 32 hipermarketuri Carrefour, 202 supermarketuri Market, 42 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact, un magazin de comert online: www.carrefour-online.ro si 9 magaizne Billa.