Berbec (21 martie - 20 aprilie): Berbecul are o luna neasteptat de buna.

Taur (21 aprilie - 20 mai): Taurul va trebui sa isi rezolve toate problemele in aceasta luna. Daca nu isi descarca frustrarile, va avea o luna fantastic de grea.

Gemeni (21 mai - 21 iunie): Gemenii au o luna cu niste probe de incercari si pentru ei. Trebuie sa aiba forta, tarie, putere, stapanire, control, care este destul de anevoioasa pentru ei.

Rac (22 iunie - 22 iulie): Racusorii sunt la fel de emotivi si de sentimentali. Trebuie sa se detaseze luna asta de tot. Sa nu isi mai faca probleme cu rudele, cu cei apropiati. Se simt foarte bine.

Leu (23 iulie - 22 august): Leul are un septembrie cu protectie totala. Divinitatea ii iubeste.

Fecioara (23 august - 22 septembrie): Fecioara, pentru ca a avut perioade bune si nu a actionat, e sfatuita sa schimbe ordinea. Daca au fost prea bune, sa fie mai dure, mai caustice.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie): Balanta are o luna de bilant intim. Va gasi rezolvari la probleme, dar nu de una singura. Va trebui sa mai lase un pic orgoliul, sa discute si cu ceilalti membri ai familiei.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Scorpionii au o luna de nazdravanii, ca tot le place lor amorul. Sa aiba totusi grija cu prea multa dragoste.

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie): Sagetatorii au mai fost pe la inceputul anului intr-o zona in care le-a fugit pamantul de sub picioare. Cam asa se intampla si in luna septembrie.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Capricornul are parte de fertilitate si belsug. Toti Capricornii care isi doresc realizari pe latura nativitatii, trebuie sa lase conservatorismul la o parte. Zodia e favorizata de dragoste.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie): Varsatorii sunt sfatuiti ca in luna septembrie sa fie atenti la multitudinea de schimbari din habitatul lor si de la locul de munca.

Pesti (19 februarie - 20 martie): Pestisorii au fost panditi de noroc, cu anumite alternante, trebuie sa lase din aplombul lor verbal. Vor duce o batalie toata luna. Va fi o luna tensionata.

Sursa: Huff.ro