BERBEC 21.03-20.04: Surprizele oferite in aceasta saptamana de Uranus vor fi legate de casa si familie. Fiti deosebit de politicosi si rabdatori cu membrii familei, mai ales luni si joi. Marti este o zi usoara si calda. Amintiti-va doar ca rabdarea este atidotul maniei.

TAUR 21.04-21.05: Saptamana aceasta ar trebui sa fiti extrem de prudenti cum vorbiti si, mai ales, cum va dozati efervescenta cuvintelor. Puteti rani usor pe cineva apropiat care chiar nu merita acest lucru. Fiti precauti si ganditi-va inainte de a vorbi. Din fericire, jumatatea saptamanii este excelenta pentru rezolvarea problemelor financiare.

GEMENI 22.05-21.06: Fiti atenti la finante! Luni si joi ati putea gasi niste bani, dar ati putea pierde o suma frumusica din cauza neatentiei. Trebuie sa fiti vigilenti cu modul in care va ocupati de ceea ce detineti. Miercuri este o zi minunata pentru a va face noi planuri de viitor.

RAC 22.06-21.07: Zilele acestea sunt pline de evenimente neasteptate, decizii luate rapid, situatii surprinzatoare, actiuni agitate, impulsive si poate chiar primiti o lovitura destul de dura. Va simtiti rebeli si poate chiar prea independenti si actionati un pic cam nechibzuit. Ar trebui sa va stapaniti ca sa nu regretati mai tarziu.

LEU 22.07-22.08: Va inconjoara o energie imprevizibila si deveniti destul de agitati si cuprinsi de un sentiment de neliniste. Aveti senzatia ca se intampla ceva in spatele scenei care va tulbura. E bine sa nu exagerati si sa va stapaniti nervii.

FECIOARA 23.08-22.09: Fiecare semn il va simti pe dificilul Uranus in aceasta saptamana. Pentru dumneavoastra insa se anunta o saptamana destul de dificila. De exemplu, ati putea intra in conflict cu un prieten. Fiti atenti deoarece o prietenie s-ar putea destrama rapid. E pacat sa actionati impulsiv.

BALANTA 23.09-22.10: Si pentru dumneavoastra se anunta zile dificile, cu nervii intinsi la extrem. Daca aveti o problema cu un parinte, un sef sau o autoritate, ganditi-va bine inainte de a vorbi sau a actiona violent. Nu fiti impulsivi, cineva vrea doar sa va irite, fara un motiv temeinic.

SCORPION 23.10-21.11: Aveti planuri serioase de calatorie care vor fi supuse unor schimbari bruste. Aveti reale surprize, mai ales luni si joi. Trebuie doar sa fiti constienti ca puteti inflama usor pe cei din jur cu remarcile acide. Fiti zgarciti in aprecieri.

SAGETATOR 22.11-21.12: Uranus creeaza surprize pentru toata lumea si nici dumneavoastra nu sunteti scutiti. Este important sa stiti ca va asteapta evenimente surprinzatoare care tin de mosteniri, impozite, datorii, proprietati comune sau aspecte legate de o asigurare. Este posibil sa primiti insa o aprobare neasteptata pentru un imprumut consistent.

CAPRICORN 22.12-19.01: Aceasta saptamana se anunta destul de colturoasa pentru relatii si parteneriate. Poate va doriti sa faceti lucrurile mai diferit ca pana acum, poate vreti mai multa libertate in relatia existenta. Totul este sa actionati cu blandete.

VARSATOR 20.01-18.02: Tocmai conducatorul dumneavoastra, Uranus, va creeaza cateva probleme. Cineva de la serviciu v-ar putea face o surpriza si ar putea declansa un mic conflict. Ati putea fi un pic sfidatori, la urma urmei sunteti un semn iubitor de libertate, care pretuieste dreptatea si corectitudinea, nu??!!

PESTI 19.02-20.03: Surprizele pe care le aduce tot nastrusnicul Uranus pot fi legate de colegii de serviciu sau de unul dintre copii. Aceasta inseamna ca este o saptamana predispusa la tot felul de incidente. Amintiti-va ca rabdarea va poate opri sa spuneti ceva de care sa regretati mai tarziu.