BERBEC 21.03-20.04: Evenimentele saptamanii se leaga de domiciliu, in special de membrii familiei si mai ales de un parinte. Poate fi vorba de renovari sau miscari rezidentiale. Din nefericire, orice ati face ar putea duce la o discutie in contradictoriu cu o persoana mai in varsta. Aveti grija!

TAUR 21.04-21.05: Sunteti entuziasti! Aceasta stare poate fi data de scurte calatorii, planuri de viitor sau ceva legat de munca. Este posibil sa va implicati intr-o activitate caritabila de pe urma careia va beneficia cineva cunoscut.

GEMENI 22.05-21.06: Saptamana aceasta, Mercur va conduce si veti suferi cateva influente extrem de diferite. De exemplu, puteti fi entuziasti, din punct de vedere financiar dispuneti de sume considerabile si veti dori sa achizitionati obiecte de lux pe care mai tarziu sa regretati ca le-ati cumparat.

RAC 22.06-21.07: Din prea mult entuziasm veti fi tentati sa fiti nerealisti sau sa supradimensionati ceva. Aveti suficienta putere sa-i faceti sa creada ca visele dumneavoastra sunt realizabile si chiar veti gasi apropiati care va vor sustine. Succes!

LEU 22.07-22.08: In aceste zile totul se invarte in jurul casei, mai ales ca doriti sa rezolvati multe puncte de pe lista prioritatilor. Se petrec multe evenimente si veti fi prinsi cu un program incarcat. Mare atentie la un conflict cu cineva cunoscut. Poate fi legat de o problema de sanatate.

FECIOARA 23.08-22.09: Optimismul va da incredere si va veti impartasi entuziasmul cu cineva mai tanar, poate fi vorba de o competitie. Va hotarati sa marturisiti sentimente ascunse unei persoane cunoscute si poate incepe o frumoasa poveste de dragoste.

BALANTA 23.09-22.10: Saptamana debuteaza cu lucruri pozitive si linistitoare. Cei din jur va vor asculta pentru ca sunteti autoritari si convingatori. Cu toate acestea nu toata lumea este de partea dumneavoastra. Riscati o confruntare dura cu un membru al familiei.

SCORPION 23.10-21.11: In aceste zile aveti nevoie de o schimbare de peisaj. Sunteti plini de idei, dorinte, vise indraznete si vreti sa va extindeti lumea prin dobandire de noi si noi cunostinte. Un lucru e sigur. Trebuie sa faceti ceva de care sa va simtiti mandri. Puteti incerca sa va bucurati mai mult de frumusetea locurilor inconjuratoare.

SAGETATOR 22.11-21.12: Inceputul acestei saptamani este excelent pentru discutiile legate de o mostenire, deoarece toate partile se simt generoase si optimiste. Este un moment ideal pentru obtinerea unui imprumut mai consistent sau sa va schimbati domiciliul. In mod sigur viata are un mod de a echilibra lucrurile.

CAPRICORN 22.12-19.01: Discutii interminabile cu partenerii, iata cam ce va preocupa in aceste zile. Veti dori sa ajutati pe cineva care are probleme dar, pe masura ce zilele trec, interactiunile cu ceilalti devin mai agresive.

VARSATOR 20.01-18.02: Accentul se pune pe locul de munca si pe sanatate. Va preocupa propriul regim de viata. Puteti incepe o noua dieta legata de propriile nevoi. La serviciu, sunteti destul de energici ca sa lucrati atat de mult incat sa-i epuizati pe cei din jur. Fiti rabdatori cu colegii!

PESTI 19.02-20.03: Veti face planuri ambitioase de vacanta sau veti organiza mici distractii legate de copii. Sunteti plini de energie si asta se va vedea la petrecerile unde veti participa, precum si la concursurile pe plaja organizate alaturi de copii. Succes la distractii!