Considerati cuplul de vis al Marii Britanii, David si Victoria Beckham duc vieti separate, iar noua vila pe care si-au cumparat-o este dovada clara. Conacul achizitionat de cei doi are aripi diferite pentru fiecare. Separarea celor doi se datoreaza faptului ca Victoria uraste petrecerile lui David, deoarece ea lucreaza din greu pentru noua ei linie de moda, scrie The Sun.
Conacului cuplului Beckham are doua aripi separate, cate una pentru fiecare dintre cei doi soti. Dezvaluirea vine dupa ce The Suna a anunt
at ca relația celor doi, care au sarbatorit recent 18 ani de casnicie, trece printr-o perioada dificila.
Vila de 5 milioane de lire achizitionata de cei doi la tara are trei aripi separate, fiecare avand camere de locuit distincte â€" de aceeasi dimensiune â€" fiecare cu bucatarie, dormitoare si o curte proprie.
Conacul lor masiv a fost creat din trei hambare, iar proprietatea este atat de mare incat o petrecere uriasa data intr-o parte poate trece neauzita de cei care locuiesc in aripa opusa.
O sursa a declarat pentru Daily Mail ca intreaga casa este gandita in asa fel incat cele trei hambare sa fie separate, iar David, Victoria si copiii sa aiba posibilitatea de a se retrage fiecare in aripa sa si sa traiasca vieti separate.