Berbec (21 martie - 20 aprilie): Berbecii sunt pregatiti, dupa o perioada de aiureala, sa inceapa o viata noua: apare revigorarea totala.

Taur (21 aprilie - 20 mai): Taurii au o saptamana in care trebuie sa rabde, sa dovedeasca faptul ca pot depasi greutatile.

Gemeni (21 mai - 21 iunie): Si Gemenii trebuie sa se detaseze, sa nu isi mai faca tot felul de griji, sa ii viziteze pe cei predispusi sa se imbolnaveasca.

Rac (22 iunie - 22 iulie): Racii au parte de dragoste intensa, aici vorbim despre cei necasatoriti. Ei sunt inca nativii lunii.

Leu (23 iulie - 22 august): Leii fac un salt rapid si calitativ in existenta lor. Vor deveni niste eroi.

Fecioara (23 august - 22 septembrie): Fecioarele sunt cu susu-n jos. Au o saptamana de receptionat. E o perioada de relationare.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie): Balantele au parte de zile cu mici sicane, mici raci, mici certuri. Conditia obligatorie e sa nu dea atentie micilor frecusuri.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Scorpionii vor afla un adevar foarte important. Se rastoarna caruta cu secrete, iar acel adevar le va marca ori schimba viata.

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie): Sagetatorii trebuie sa fie pregatiti de o suita de schimbari majore in viitorul imediat apropiat.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Capricornii sunt truditorii zodiacului. Vor afla raspunsuri la intrebari care ii framanta tare.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie): Varsatorii sunt pe o pozitie foarte subtire. Oricand se poate sparge gheata de sub ei, care e foarte, foarte subtire.

Pesti (19 februarie - 20 martie): Pestii sunt sfatuiti sa-si puna fortele in aplicare si sa isi mobilizeze zona launtrica pentru a-si consolida pozitia sociala.


Previziunile au fost facute de celebrul numerolog si astrolog Mihai Voropchievici in emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3.
Sursa: Huff.ro