Artista este atenta la nevoile tenului ei, asa ca la indicatiile medicului dermatolog Daniela Catanas si-a pregatit dermul pentru expunerea la soare.
Tratamentul cu aminoacizi de la Sunecos are cea mai completa formula de aminoacizi esentiali pentru sinteza de colagen si regenerarea dermului. Efectele de hidratare, regenerare si restructurare se vad dupa prima sedinta. Se poate observa o crestere a fermintatii tenului, o crestere a tonusului si luminozitatii, tenul va fi mai hidratat datorita acidului hialuronic din noua formula de tratament, ridurile sunt atenuate sau chiar sterse, iar procesul de regenerare si intinerire se continua si se mentine luni de zile dupa tratament, ne-a marturisit dr. Daniela Catanas. (www.drcatanas.ro)
La randul ei, Nico ne-a marturist ca nu este adepta interventiilor invazive, alegand tratamente de intretinere, hidratare si revitalizare.
Nu am fost niciodata adepta intervențtiilor chirurgicale. E adevarat si ca sunt norocoasa ca am o gena buna. Prefer tratamentele de intretinere, hidratare si regenerare asa cum este acesta cu aminoacizi esentiali, ne-a declarat artista.
Legat de tratamentul ales de vedeta, studiile clinice efectuate au demonstrat ca datorita concentratiei crescute de principii active, cantitatea de colagen si elastina in urma administrarii Sunekos este de 2 sau chiar de 3 ori mai mare decat in cazul altor formule cu aminoacizi, implicit asigura un rezultat mai bun ce se mentine un timp mai indelungat. Initial se recomanda patru sedințe de tratament, la interval de maxim 2 saptamani, dupa care se pot efectua 2-3 sedinte pe an pentru mentinerea efectelor tratamentului, terapia cu Sunekos fiind indicata mai ales inainte sau dupa expunerea prelungita la soare sau solar.