BERBEC 21.03-20.04: Ritmul zilnic se accelereaza si trebuie sa faceti fata. Sunteti fortati sa va ocupati si de tot felul de comisioane, mai ales pentru ca este vorba despre frati, rude sau vecini. In weekend mergeti intr-o calatorie scurta. Se anunta o perioada distractiva.

TAUR 21.04-21.05: In urmatoarele zile va veti concentra pe bani si castiguri. Indiferent ce faceti in legatura cu castigarea banilor, cu cheltuierea sau negocierea unui contract, sunteti mai agresivi ca de obicei. Mai bine folositi-va de norocul care va da tarcoale si profitati de el.

GEMENI 22.05-21.06: Soarele este vecin cu semnul dumneavoastra si asta inseamna ca este momentul sa va reincarcati bateriile pentru tot restul anului. Puteti beneficia de tot felul de avantaje, deoarece veti atrage oameni importanti si aveti o energie de invidiat. Romantismul, arta si sportul sunt sursele dumneavoastra de placere.

RAC 22.06-21.07: In aceste zile energia de care dispuneti este mai scazuta insa sunteti mult mai siguri pe dumneavoastra. In curand Soarele intra in semnul Rac si veti fi in centrul atentiei. Acum aveti sansa sa va planificati totul, deoarece va vor sustine sefii, oameni cu putere si este bine sa va gaseasca pregatiti.

LEU 22.07-22.08: Veti calatori si veti intalni oameni noi. Sunteti entuziasti si optimisti. Este momentul perfect pentru a va face obiective pe termen lung. Puneti pe lista ce vi se pare important, apoi incercati sa stabiliti prioritatile.

FECIOARA 23.08-22.09: Soarele straluceste in diagrama dumneavoastra si este ca un reflector ce va maguleste cu forta luminii. Evident, acesta este timpul pentru a va face planuri. Cereti ceea ce doriti si veti fi surprinsi cat de repede obtineti sprijin moral si practic.

BALANTA 23.09-22.10: Venus, planeta care va guverneaza, va asigura relatii bune cu partenerii. Sunteti curiosi sa aflati mai multe, sa vedeti tot ce este in jurul dumneavoastra si chiar intalniti oameni interesanti. Perioada aceasta este perfecta pentru a calatori si pentru promovarea ideilor creative. Succes!

SCORPION 23.10-21.11: Va concentrati asupra aspectelor legate de o mostenire sau o problema legata de o proprietate comuna. Din fericire, gasiti repede solutii pentru absolut orice problema. Jupiter intra in semnul dumneavoastra si va intalniti cu cateva oportunitati de neocolit.

SAGETATOR 22.11-21.12: Acum, Soarele reprezinta singura energie si se afla departe de a va da suficienta energie. Nu exista nicio indoiala, trebuie sa va respectati nevoia de odihna. Tot aceasta pozitie va determina sa va concentrati pe cele mai apropiate parteneriate. Trebuie sa aveti suficienta rabdare. Uneori va grabiti cam mult.

CAPRICORN 22.12-19.01: Sunteti destul de motivati ca sa va organizati mai bine. De asemenea, energia va determina sa munciti mai mult si sa va reordonati sarcinile si pentru cei de acasa. Relatiile familiale sunt destul de tensionate in ultima vreme si ar cam fi cazul sa faceti liniste.

VARSATOR 20.01-18.02: Bucurati-va de toate evenimentele care va ocupa tot timpul liber si nu veti regreta ca va faceti noi cunostinte si prieteni. Retineti ca in aceste zile puteti avea mai mult timp liber si nu va mai intalniti curand cu aceasta oportunitate,

PESTI 19.02-20.03: Sunteti fortati sa va ocupati de haosul care domneste in propriul domiciliu. Vizite, oaspeti care va sacaie, proiecte multe, renovari, reparatii, cam toate aceste probleme va ocupa tot timpul. Din fericire, dispuneti de o lejeritate financiara mult ravnita.