BERBEC 21.03-20.04: Sunteti dornici sa va schimbati propria viata, mai ales ca astrele sunt de partea dumneavoastra si aveti reale sanse de progres. Situatia financiara se imbunatateste simtitor. In weekend va simtiti bine intre prieteni apropiati si faceti alaturi de acestia o excursie. Distractie placuta!

TAUR 21.04-21.05: Va simtiti coplesiti de ritmul alert in care se desfasoara viata si aveti nevoie de mai multa odihna si relaxare. Ocupati-va de nevoile organismului. Mare atentie la cheltuieli. Bugetul se subtiaza simtitor si aveti nevoie de o infuzie serioasa de capital.

GEMENI 22.05-21.06: Inconjurati de prieteni si de rude va tineti de vizite si nesfarsite discutii. Totul este sa va mentineti in forma in aceasta perioada. Nu va asumati mai multe responsabilitati decat puteti duce. Faceti o triere a proiectelor si orientati-va doar asupra celor cu-adevarat importante.

RAC 22.06-21.07: In aceste zile va ocupati doar de situatia de la serviciu. Sunteti bine vazuti de sefi si de colegi, aveti multe realizari si veti fi promovati. Este posibil chiar sa semnati un contract care va va aduce un castig suplimentar. Succes!

LEU 22.07-22.08: Saptamana aceasta sunteti preocupati de propria pregatire profesionala. Studiati, cercetati, va documentati si va inscrieti la un nou curs de specializare. O scurta calatorie va da prilejul sa fiti alaturi de persoana iubita. Bucurati-va de clipele de relaxare.

FECIOARA 23.08-22.09: Aveti o pofta teribila de a investi in achizitii importante. Fiti prevazatori ca sa nu va intindeti mai mult decat este cazul. Evitati totusi sa va angrenati in datorii pe termen lung. Nu va temeti, lucrurile se vor materializa la timpul potrivit.

BALANTA 23.09-22.10: Un inceput de saptamana un pic cam dificil, cu multe discutii aprinse carora le veti face insa fata cu brio. Intervin si tot felul de cheltuieli suplimentare care va pun putin in dificultate. Sfarsitul de saptamana va aduce mai multa liniste si puteti sa meditati in voie.

SCORPION 23.10-21.11: In aceste zile, sanatatea va pune putin in dificultate. Trebuie sa fiti atenti, mai ales cu dozarea efortului. La serviciu sunteti destul de solicitati si va ganditi cum sa faceti fata tuturor cererilor. Totusi, se pot ivi neplaceri trecatoare care va vor face irascibili.

SAGETATOR 22.11-21.12: Doriti sa petreceti cat mai mult timp posibil in compania persoanei iubite si a celor mai mici membri ai familiei. Fiti prudenti sa nu ii coplesiti cu prea multe atentii oferite. Ar fi bine sa acceptati si refuzurile sau ideile acestora.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va ocupati cu succes de activitati legate de familie si casa. Vreti ca totul sa fie in ordine si pentru aceasta este nevoie de mai multa organizare. Faceti o lista de prioritati si tineti cont si de punctul lor de vedere. Nu uitati sa respectati nevoia de odihna a celorlalti.

VARSATOR 20.01-18.02: Familia va solicita ajutorul in casa. Ar trebui sa va implicati mai mult, sa fiti alaturi de familie deoarece la orizont se contureaza o noua etapa. Veti fi prinsi in discutii aprige si vor avea loc rasturnari de situatie.

PESTI 19.02-20.03: Veniturile au o crestere simtitoare si sunteti tentati sa faceti investitii importante. Va implicati mai mult in luarea unor decizii legate de actualul spatiu de locuit. Vor avea loc cateva schimbari si vi se solicita opinia destul de des.