Recent, la Divertiland Water Park din Chiajna a avut loc petrecerea Baywatch ce a anuntat premiera filmului cu acelasi nume, in cinematografele din Romania.
Salvamarii de la Divertiland le-au oferit celor prezenti, jurnalistilor si bloggerilor prezenti, o lectie de supravietuire in caz de inec.
Cu acest prilej, au avut loc in apa concursuri de inot salvamari versus jurnalisti.
Divertiland Water Park este primul concept de parc de distractii dezvoltat dupa cele mai inalte standarde internationale din industria de leisure&entertainment.
Amplasat in zona Militari este cel mai mare parc de distractii in aer liber din Bucuresti, care in prezent ofera piscine cu cea mai inalta calitate a apei, tobogane, prima piscina cu valuri din Bucuresti, o piscina olimpica pentru adulți, cea mai mare plaja cu nisip din Bucuresti, singurul Lazy River din oras, restaurante, pavilioane acoperite si zone speciale pentru copii. Deschis la jumatatea sezonului estival din 2012.
In urmatorii ani, in urma unor investitii continue in facilitati de distractie in aer liber, dar si acoperite, Divertiland va deveni cea mai importanta destinatie de entertainment pentru Europa de Sud-Est.



TOBOGANE


Divertiland Water Park pune la dispozitie 22 de tobogane de distractie. Kilometri intregi de distractie si cele mai spectaculoase tobogane din Romania. Indiferent de varsta sau inaltime, la Divertiland ai parte de cea mai tare distractie. Pentru cei mici sunt prevazute trei zone speciale, iar cei mari regasesc o selectie completa de tobogane pentru coborari individuale, cu partenerul, in gasca sau coborari de viteza.


CEA MAI MARE VARIETATE DE PISCINE


La Divertiland Water Park gasiti cele mai multe si mai variate piscine, pentru toata lumea. Cea mai tare piscina cu valuri din Romania, cu apa de un albastru perfect, cu valuri care aduc aminte de mare si cu lectii de initiere in surfing. Cei mici au bazine incalzite in care se pot balaci in voie si o noua piscina cu banda antiderapanta, iar adultii, incepand cu acest sezon pot inota in voie in noua piscina de dimensiuni olimpice.

ATRACTII


Cu atractii si activitati pentru toate varstele, Divertiland Water Park garanteaza o zi de distractie in aer liber pentru toata lumea. Copiii se pot bucura de atractiile special construite pentru ei-piscine si tobogane potrivite celor cu varste intre 0-10 ani.
In fiecare weekend, parcul pune la dispoziție cea mai buna muzica de Dj, concursuri cu premii, Spuma Party si multe alte surprize.


SIGURANTA



Echipa de agenti de securitate patruleaza continuu in toate zonele parcului, camere ultra performante acopera chiar si parcarea si 30 de salvamari certificati se asigura zilnic ca totul este sub control. Iar zonele speciale pentru copii beneficiaza de suport suplimentar pe partea de salvamari.




APA CURATA


Divertiland Water Park a investit foarte mult in realizarea celor mai moderne instalații de tratare si curatare a apei pentru ca doreste sa asigure clientilor tot confortul necesar pentru ca distractia sa primeze. Apa este foarte curata, reflecta culoarea cerului si nu se simte mirosul de clor, calitatea ei fiind verificata la fiecare ora.


SUPER PARADISE


Incepand de anul trecut, Divertiland Water Park pune la dispozitie o suprafata de 100.000 m2 ce include acum si zona Super Paradise cu: doua piscine noi, una olimpica pentru adulti si cea de-a doua pentru copii. Vizitatorii au la dispozitie si o zona lounge cu 3.000 de sezlonguri si 500 de locuri in cele doua restaurante, LNKO (specific grecesc) si Divertiland Diner.
Super Paradise te asteapta cu noi provocari si in 2017. Aici poti inota in nvoie in piscina de dimensiuni olimpice, poti savura un pranz delicios la cele 2 restaurante sau te poti bucura de un cocktail racoritor. Uneori seara, poti prelungi distractia la un pool party, iar in weekend te vom provoca la cele mai tari Spuma Party-uri, astfel incat experienta ta de neuitat sa fie impartasita si prietenilor.