Massimiliano Zappa de la Torrefazione Varanini SRL, din Milano, Italia a participat recent la Italian Wine & Food Day ce s-a desfasurat la Hotel Marshal Garden.
Din 1970 societatea Torrefazione Varanini produce la Milano amestecuri de cafea certificata ISO9001 pentru HO.RE.CA., Vending si OCS. De atunci, Torrefazione Varanini nu a facut altceva decat sa creasca in dimensiuni, calitatea si notorietate.
Varanini produce si ambaleaza si amestecuri de cafea sub marca privata, boabe sau macinata si cafea monodoza in cialde (paduri) si capsule compatibile cu aparatele Lavazza Espresso Point si Nespresso.
Tatal meu a inceput activitatea la Milano, in 1970. Avem doua linii de produse: cafea pentru bar si restaurante (5 blends) si a doua linie: Vending - pentru masini automate, capsule - trei forme diferite (din hartie, pentru lavazza si pentru espresso sistem) - pentru birouri sau acasa. Producem cu brandul nostru Varanini si de asemenea cu brandul unor labeluri private (12 labeluri).
Cel mai bun produs al nostru este Varanini Caffe Bar. De aici, vom pleca la o expozitie de vinuri si produse alimentare la Budapesta, ne-a spus Massimiliano Zappa.