Berbec - Are o saptamana fantastica. Runa arata fertilitate si belsug. Toate visele se vor implini in saptamana viitoare. Sunt norocosi. Dobandesc lucrurile pe care le doreau de mult timp, chiar si un copil!

Taur - Au o saptamana in care trebuie sa schimbe modalitatea lor de actionare. Se pare ca au creat niste tensiuni. Sunt pe o pojghita de gheata subtire. Trebuie sa lase un pic din incapatanarea lor caracteristica.

Gemeni - Au o saptamana in care vor primi vesti bune. Prin excelenta, ei sunt foarte versatili si stiu sa gaseasca oportunitati unde nu te astepti.

Rac - O saptamana in care pot sa isi revigoreze toate fortele si acasa si la serviciu. Pot sa beneficieze de lucruri fantastic de bune, sa isi foloseasca mintea!

Leu - Au o saptamana in care vor sustine o mica batalie. Pot veni cu niste lucruri care pot supara pe cei din jurul lor. Sa nu fie suparati daca vor fi criticati.

Fecioara - Are o saptamana de asteptari. Pot sa apara schimbari foarte importante. Sa fie pregatiti!

Balanta- Au o saptamana in care pot afla adevaruri fantastic de importante. Adevarurile astea sunt in jurul Balantelor. Trebuie sa ia hotarari clare.

Scorpion - Au intrat in gratia divina. Au o protectie pe toate planurile, sunt niste favorizati.

Sagetator - Sunt pe post de receptor, primesc mesaje sa fie pregatiti.

Capricorn - Sunt sfatuiti sa lase deoparte grijile legate de trecut. Vine o saptamana de vis!

Varsator - Au o saptamana in care vor crea disensiuni, certuri mici. Sa fie calmi si totul se va rezolva.

Pesti - Sunt in schimbari. Cei care nu sunt casatoriti pot schimba parteneri. Mutarile acestea sunt in favoarea lor atata timp cat vor lua o hotarare viabila.

Sursa: huff.ro