sanatatea.ro informeaza: PSIHOLOGII au gasit cele 8 motive pentru care FEMEILE INSEALA foarte des!

1. Pentru ca nu iubeste sau nu se simte iubita in cuplu. Iubirea este pervertita in zeci de lipsuri sau nevoi emotionale si afective nerezolvate.

2. Pentru ca primeste prea mult si nu mai are loc/dorinta sa ofere; se simte sufocata de prea multa atentie si afectiune; este o forma de abuz acest comportament in care tot primesti, ti se tot daruieste, iar raspunsul tau, oricare ar fi acela (de acceptare sau de respingere), nu mai conteaza; nu pare sa mai conteze.

3. Pentru ca simte nevoia acuta a unei evadari dintr-o relatie abuziva, o relatie de dominare si control: fizic, sexual, afectiv, economic.

4. Pentru ca imaginea tatalui, de regula, dominanta si/sau problematica, preluata din istoricul sau de viata in interiorul familiei de origine, nu se regaseste in atitudinea sau in comportamentul partenerului de viata.

5. Pentru ca nevoia ei sexuala nu s-a diminuat, iar intalnirile intime in cuplu s-au rarit pana la dizolvare; un barbat prea obosit fizic sau emotional, nu va avea libidoul unui don Juan si nu va face eforturi sa sustina aceasta nevoie sexuala a partenerei de viata; sau pentru ca el nu o incita sau nu o inspira, nu este suficient de creativ in zona aceasta comuna de intimitate; sau pentru ca el a evadat deja, sexual si afectiv vorbind, de ceva vreme, din cuplu.

6. Pentru ca a gasit in celalalt un partener de comunicare; femeile se plang adesea ca nu au cu cine sa comunice, adica cu cine sa impartaseasca ceea ce stiu, ceea ce simt; este o nevoie pur intelectuala.

7. Pentru ca simte nevoia unei descarcari a cine stie carui stres prelungit si a unei confirmari ca este, in continuare, atractiva; in acest caz, probabil ca femeia este o personalitate alfa.

8. Pentru ca s-a indragostit sau crede, cel putin, ca s-a indragostit de un alt barbat, un barbat care a stiut cum sa obtina acceptul si intentia/atentia ei.