Iulia Bara Gaciu de la firma CASA GACIU participa in acest week-end la Food Revolution de la Gradina Verona.
Vin dintr-o familie de conservisti, Martha si Ionel Gaciu, Mama a fost maistra de productie, iar eu am copilarit in fabrica, isi incepe povestea Iulia Bara Gaciu, imbracata cu o ie si o fusta traditionale romanesti, ambele superbe.
Producem 40 de produse: mustarul de Tecuci Casa Gaciu clasic, cu miere de albine, la care se adauga patru mustaruri cu ceapa caramelizata, ghimbir, tarhon, nuca - la 20 RON - acesta este produsul care ne defineste. Vorbim despre un mustar produs intr-un sistem manufacturiat (1.800 de produse). Mai avem: dulceata de nuci, cirese albe, de coacaze, visine cu menta, pere cu lavanda, gutui cu lavanda, prune, pepene cu visine, compot de prune fara zahar, necatr de prune fara zahar, chiselita, pasta de gososari, zacusca de ciuperci, gogonele si vinete, precum si dulceata de ardei iute, suc de rosii, salata de gogosari cu mustar. Toate produsele noastre sunt cautate!, ne-a spus Iulia Bara Gaciu.
Diferentierea fata de ceilalti: este o afacere pornita dintr-un adevar. Parintii fiind pasionati de acest domeniu, Iulia Bara-Gaciu a preluat de la ei aceasta pasiune.
O puteti gasi in fiecare week-end la targul de produse traditionale, in fiecare sambata si duminica, iar produsele le gasiti si la magazinele Naturalia si Zimbria.