Berbec (21 martie - 20 aprilie): Au o saptamana de calatorii, o saptamana fantastica. Pregatiti-va de o calatorie, fie mai lunga, fie mai scurta. E o saptamana de miscare.

Taur (21 aprilie - 20 mai): Au o saptamana in care trebuie sa abordeze total diferit lucrurile care ii intereseaza. Daca ati fost prea buni, deventi mai duri si invers.

Gemeni (21 mai - 21 iunie): Mesaj dublu pentru ei â€" sa se mai relaxeze si sa lase grijile deoparte. Pe cat sunt de veseli, devin inspaimantati ca aud de o problema de sanatate a rudelor. Nu e vorba de nicio problema, au doar nevoie de ajutor.

Rac (22 iunie - 22 iulie): Au o saptamana in care pot afla adevaruri fantastic de importante care pot pune lucrurile pe scara lor de valori. Asteptati-va la un adevar foarte important.

Leu (23 iulie - 22 august): Au schimbari foarte importante. Sa fiti pregatiti sa le intampinati. Lucruri extraordinar de bune.

Fecioara (23 august - 22 septembrie): Inca in asteptare de mesaje. Aveti grija la ce primiti, ca s-ar putea sa fie o cerere in casatorie.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie): Balantele intra pe protectie divina, impotriva tuturor fortelor negative.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Scorpionii au o saptamana de probe, de incercari, in care sa demonstreze ca au tarie si putere. Incercati sa va puneti rabdarea la incercare si sa depasiti momentul.

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie): Au devenit docili si buni. Au o perioada benefica si vor incerca sa gaseasca rezolvarile problemelor, dar doar in sfera familiei.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Fertilitate si belsug. Visele se vor implini curand. Fertilitate pentru cei tineri casatoriti, barza aduce baieti.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie): Au o saptamana in care dau beneficiile peste ei. Bani, favoruri, gratificatii.

Pesti (19 februarie - 20 martie): Au intrat intr-o nebuloasa. Trebuie sa se descarce, sa vorbeasca cu cei din jur. Sa dialogheze cu partenerul de casatorie sau cu cei apropiati.

Sursa: Huff.ro