Huff.ro: Zodiile trimise de Dumnezeu pe Pamant cu o menire importanta
Cel de Sus le-a incredintat unora misiuni speciale pentru ca sunt capabili sa le duca la bun sfarsit si pentru ca au capacitatea de a-i influenta pe ceilalti sa faca lucruri bune. Iata care sunt zodiile trimise de Dumnezeu pe Pamant cu o menire importanta.

Leu

Dumnezeu te-a trimis pe acest pamant pentru a-i face cunoscuta lucrarea divina. Esti o persoana cu calitati incontestabile de lider, esti un om frumos fizic, dar si spiritual. Ai demnitate, tarie de caracter si elti capabil sa iei decizii corecte si sa fii inspiratie pentru toti. Divinitatea te-a inzestrat cu foarte multe calitati, pe care sa le arati si celorlati.

Gemeni

Dumnezeu ti-a oferit o creativitate nelimitata si o inteligenta emotionala aparte. Trebuie sa iti pui in valoare creativitatea, sa concepi lucruri frumoase, care sa-i atinga si sa-i inspire pe ceilalti. Esti o persoana inteligenta, care poate cu usurinta sa isi dea seama ce e in sufletul celorlalti si stii exact ce sa le spui pentru a le readuce increderea in sine si pentru a le alina suferinta. Foloseste-ti aceste atribute si raspandeste creatia divina.

Balanta

Dumnezeu te-a inzestrat cu o blandete deosebita, cu diplomatie si cu eleganta. Tu ai menirea de a fi un mediator intre ceilalti, de a promova armonia si pacea si de a aduce echilibrul in aceasta lume. Ai capul pe umeri si o minte sanatoasa pe care o poti folosi pentru a rezolva cu usurinta problemele aparute. Cunosti puterea cuvantului si stii exact ce trebuie sa spui, indiferent de context. Ai puterea de a fi un adevarat soldat al dreptatii si trebuie sa o folosesti.

Sursa: Huff.ro