Realitatea.net informeaza: O eleva in varsta de 15 ani din localitatea Fundulea, judetul Calarasi este data in urmarire generala. Fata a disparut in urma cu 3 saptamani de acasa, iar de atunci nu exista nicio informatie despre ea.
Bratu Mihaela Daniela a plecat de acasa in data de 12 aprilie, in jurul orei 17:30. Ea le-a spus parintilor ca merge la o colega de clasa si ca se intoarce repede. La cateva ore dupa ce a plecat, fata si-a sunat parintii de pe un alt numar de telefon si le-a spus ca ramane peste noapte la colega ei. De atunci, nimeni nu mai stie nimic de ea. Parintii au incercat sa o contacteze pe numarul ei de telefon, dar acesta este inchis.
Parintii au raportat la politie disparitia adolescentei, dar, pana acum, nu au primit nicio informatie in legatura cu fiica lor, anunta stirilekanald.ro.
Cei care au informatii in legatura cu tanara disparuta sunt rugati sa sune la numarul de urgenta 112 sau sa mearga la cea mai apropiata sectie de politie. Parintii Danielei sunt disperati si spera ca fiica lor sa fie in viata. Pe 9 mai, adolescenta urma sa implineasca 15 ani.