Berbec (21 martie - 20 aprilie): In saptamana urmatoare, Berbecii sunt sfatuiti sa dea la o parte toate fricile, neimplinirile, pentru o saptamana de vis.

Taur (21 aprilie - 20 mai): O saptamana cu multe vesti bune, cu posibile cadouri, sume de bani. Daca exista bani, Taurul e fericit.

Gemeni (21 mai - 21 iunie): Nu le-au ajuns sarbatorile si mai vor sa zburde pe dumuri, calatori. O saptamana cu mult tumult si cu multe drumuri.

Rac (22 iunie - 22 iulie): Racii sunt in asteptarea unor mesaje importante si sunt intr-o continua asteptare. Au multe de facut, dar totul se rezuma la ce informatii primesc.

Leu (23 iulie - 22 august: Leul, care e nerabdator, primeste un sfat: aveti rabdare, pentru ca se spune cu rabdarea treci marea. Surprizele placute sunt facute numai pentru Leii care stiu sa astepte.

Fecioara (23 august - 22 septembrie): Fecioara tot cauta si niciodata nu este multumita si nu are curajul sa se decida. Trebuie sa-si rezolve problemele de profesie. Are doua alternante: ori se muta din casa, ori de la serviciu.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie): O dragoste noua, fierbinte. Va dedicati lui Cupidon. O sapamana de vis!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Au de dat o batalie saptamana viitoare. Sa incerce sa-si tempereze modul lor de a se comporta.

Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie): A dat niste semnale saptamana trecuta, iar acum sunt in asteptarea unor raspunsuri importante. Au incercat sa mai indulceasca atmosfera.

Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): A fost sfatuit sa ia taurul de coarne. Pe saptamana viitoare li se recomanda sa schimbe tactica. Daca au fost agresivi sa devina mai temperati.

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie): Varsatorul intra pe incidenta fortei divine. O saptamana in care va fi sub protectie divina.

Pesti (19 februarie - 20 martie): Acum sa se pregateasca pentru o suita de schimbari majore si pentru o perioada mai lunga. O saptamana cu incarcatura benefica.

Sursa: Huff.ro